Frøken Gram

UDGIVELSESDATO 26-06-2019
FORFATTER Sophus Schandorph
ISBN 9788726060102
FILSTØRRELSE 8,18 MB
FILNAVN Frøken Gram.pdf
Defalske9ere.dk Frøken Gram Image
Der er godt gang i selskabet, da løjtnant Roll mødes med sine ældre bekendte fra det bedre borgerskab for at snakke om nationens tilstand over et glas kakaosnaps. De kommer fra forskellige professioner, men ét kan de dog blive enige om: De hader Bismarck og kejser Vilhelm lige så meget, som de elsker Danmark. Grosserer Gram har sin unge datter med, og hun står tavs og lytter. Da hun fanger den unge løjtnants opmærksomhed, forsøger han på sædvanlig vis at imponere hende. Det viser sig imidlertid at være svært, for den unge dame har sine egne holdninger, og de stemmer ikke nødvendigvis overens med resten af selskabets.Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Frøken Gram-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sophus Schandorph. Med webstedet defalske9ere.dk læses Frøken Gram online nu så nemt!

Nemme julesmåkager - her er alle julens småkager ...

Søgning på "frøken" i ODS. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i historisk dansk (år 1700-1950).

frøken — ODS

335 gram vand (ca. 20 grader) 8 gram gær; 600 gram sigtet speltmel; 150 gram spinat fra frost (optøet + væde) 1 spsk. citronsaft; 10 gram havsalt; Fremgangsmåde: Hæld vandet i din røreskål, som passer til din røremaskine, og opløs gæren heri. Kom 1/3 del af melet i, og rør rundt med en dejskraber til vandet har absorberet al melet.

RELATEREDE BØGER

Slet beviserne
Tinder-taxa
Identiteten
Hill Tribes Phrasebook & Dictionary
Mysteriet om det purpurfarvede påskeæg
Betty har en hemmelighed
Umbra #5: Corpus styrke
Greif zu!
Heibergs store dessertcirkus
En dråbe i havet
Flyvende photoshop
Udlændingeret Indrejse, visum, asyl, familiesammenføring
The World´s Cutest Animal Colouring Book
Tjernobyl
Indianer Joes vandskål
Tysk forretningssprog
Skuffet kærlighed