Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler

UDGIVELSESDATO 25-10-2014
FORFATTER Jennifer Cook O'Toole
ISBN 9788771183559
FILSTØRRELSE 3,23 MB
FILNAVN Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler.pdf
Defalske9ere.dk Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler Image
Er du teenager, og har du Aspergers syndrom, så er denne bog din nye bedste ven. Den giver dig konkrete råd og regler for, hvordan du begår dig i de fleste sociale sammenhænge.Bogen er en kærlig og ærlig håndsrækning og guidebog til teenageren med Aspergers. Som 'aspie' kan det være svært og ulogisk at afkode uskrevne sociale regler – det ved forfatteren, der selv har Aspergers syndrom og er mor til tre børn med Aspergers. Derfor har hun skrevet denne bog med alt, hvad en ‘aspie’ bør viden om at begå sig socialt i teenageårene.I bogen finder du bl.a. 141 regler for, hvordan man begår sig blandt venner, klassekammerater, derhjemme, i skolen, til sport, til musik, til spejder, på date, på de sociale medier osv. Og anvisninger og guides til f.eks. at blive bedre til at tackle negativ kritik, og for hvordan man bliver god til at give komplimenter.Bogen er skrevet i et direkte sprog og ‘down to earth’; her er ikke spildt plads på lange og forkromede forklaringer, til gengæld er her klare anvisninger, og de mange budskaber er lige til at gå til.Bogen er primært henvendt til teenagere med Aspergers syndrom, men alle teenagere, især socialt usikre, kan læse med. Og så er den god at få forståelse af for forældre, andre pårørende samt fagfolk inden for den pædagogiske og psykologiske verden.Jennifer Cook O’Toole er uddannet socialrådgiver og lærer. Hun har skrevet en række bøger om Aspergers syndrom, og de er oversat til flere sprog. Derudover har hun selv, hendes mand og tre børn Aspergers syndrom.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler blev skrevet den 25-10-2014 af forfatteren Jennifer Cook O'Toole. Du kan læse bogen Aspiens hemmelige bog om uskrevne sociale regler i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jennifer Cook O'Toole.

Den hemmelige gruppe Hent som e-bog - Movellas

LibraryThing is a cataloging and social networking site for booklovers. ▾Member reviews. rigtigt fin lille bog om alskens sociale trafikregler - også for ikkeautister!

Bøger om sociale medier - Hvilken bog om sociale medier er...

Informasjon til arbeidsgivere om permittering av ansatte som følge av koronaviruset. Permittering og oppsigelse. Permittering innebærer at en eller flere ansatte midlertidig, helt eller delvis blir løst fra arbeidsplikten, fordi virksomheten har beslutt...

RELATEREDE BØGER

Weekend
Pavia – en grønlænder
Child of Nature
Max Skoleklar: Tallene 1-10
Granit
Svære valg
Finland & Northern Scandinavia
Herbstmilch - Lebenserinnerungen einer Bäuerin
Stormens skördar : en roman kring Trettioåriga kriget
Daras kæmpe drama
At se og at indse
Kondorens land
Mere end venner