Pilen peger på dig

UDGIVELSESDATO 24-08-2020
FORFATTER Agnete Gersing
ISBN 9788702212440
FILSTØRRELSE 2,58 MB
FILNAVN Pilen peger på dig.pdf
Defalske9ere.dk Pilen peger på dig Image
Pilen peger på toplederen. Det er lederen, der har ansvaret for alt, hvad der foregår i virksomheden. Lederen skal være bevidst om sine styrker og svagheder og om, hvordan hun virker på andre. Hun skal hele tiden sørge for at gøre det, der er hensigtsmæssigt og ikke bare det, som man plejer, og som er nemmest.Forfatterne siger: ”Vi har skrevet bogen, fordi vi oplever, at alt for få ledere gør sig klart hvor meget, der er at vinde ved at arbejde systematisk med ledelsesudvikling – især når det gælder de personlige kompetencer. De er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad man gør, når man er leder.”Mange opfatter ”personlige kompetencer” som ”det bløde” i ledergerningen. Men det personlige er i virkeligheden benhårdt: At turde sige højt, når noget ikke fungerer. At kunne stille krav og give tydelig og anerkendende feedback. At kunne tale oprigtigt om tingene, også når det bliver svært og personligt. Og at kunne forstå og håndtere sine egne og andres følelser.Forfatterne deler generøst ud af deres egne erfaringer. Hvordan skaber man tillid? Hvorfor er selvindsigt vigtigt? Hvordan arbejder man i praksis med at lære sig selv at kende? Hvorfor er det så svært at gøre det rigtige? Hvordan går man fra at vide, at man bør gøre noget andet, end man plejer, til rent faktisk at ændre sin adfærd?Pilen peger på toplederen – og derfor må lederen udvise mod. Mod til at være sårbar og mod til at stå ved det menneske, hun er. Og ikke mindst mod til at gøre noget nyt og dermed risikere at fejle. Til gengæld er der store gevinster at hente: Når lederen har mod til at lede, får medarbejderne større engagement, mere arbejdsglæde, højere grad af tillid og lyst til at gøre deres bedste.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Pilen peger på dig blev skrevet den 24-08-2020 af forfatteren Agnete Gersing. Du kan læse bogen Pilen peger på dig i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Agnete Gersing.

Westerholm gør status: Pilen peger i den rette retning

Pilen peger på dig selv, Karen Hækkerup Landbrug & Fødevarers nye direktør taler uden om problemerne i landbruget. Mette Højbjerg 25. nov. 2014 kl. 00.01. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Giv artiklen som gave.

- Pilen peger på Grosjean - Ekstra Bladet

Pilen peger på 4 Ingen elever lærer ens Opskrift på god skolelederen klasseledelse VELFÆRD I VIRKELIGHEDEN 10 SEPTEMBER 2013 UCC GULD! JUBILÆUMSNUMMER # 10 SKOLEREFORM: Vi giver dig værktøjerne Jeg

RELATEREDE BØGER

Wendy - Et fantastisk team
Min hund er min guru
Real Madrid spiller klokken 21
I landet med den store ordfabrik
Mosefolk
Rött kort
Atta Troll
Den lille pige der holdt for meget af tændstikker
Vore somre i paradis
Julekort
Błękitni
إحساسٌ بالذنب
Lille Duduk og store Godok
Borgen Unplugged #36 - På tærsklen til et højspændt forår
Jannies hæklede helte
Min for altid