Nu er vi så her

UDGIVELSESDATO 06-08-2012
FORFATTER Katrine Marie Guldager
ISBN 9788702085259
FILSTØRRELSE 8,63 MB
FILNAVN Nu er vi så her.pdf
Defalske9ere.dk Nu er vi så her Image
Det er sporet fra de to sidstnævnte, forfatteren følger i den nye novellesamling, Her er vi så nu. Her har vi atten korte historier, hvoraf langt de fleste foregår i Danmark her og nu, atten historier, som hver især rummer stof nok til mindst én roman, men her holder sig inden for ganske få sider. Et af de gennemgående motiver er familieliv, ikke mindst forholdet mellem børn og voksne, forhold, hvor voksne ikke rigtig vil være voksne og påtage sig det ansvar, der hører det til, og børn ikke rigtig får lov til at være børn, men trækkes ind i deres forældres verden og dens konflikter og dilemmaer, fx i den første novelle, 'Voksne mennesker kan godt tale om sex', underforstået med deres børn, hvilket den kvindelige fortæller er ganske uenig med sin mor om: Hun ønsker ikke at blive delagtiggjort i hendes bevæggrunde for i sin tid at lade sig skille. Og vi hører om fællesskab og fællesskabs ophør i familiens kreds. Vi hører om ægteskab og skilsmisse, om svigt og trætte rutiner, om nye passioner, om, hvordan familien i mange år kan opfylde fundamentale behov i et menneskes liv, men pludselig kan opfattes som en spændetrøje, som man kun kan befri sig fra ved at bryde med den. Det er yderst nøgternt beskrevet. Men det er historier, der, hvor korte de end er, holder deres læser fast.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Nu er vi så her er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Katrine Marie Guldager. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Katrine Marie Guldager bog online og også downloade det gratis!

Du troede, du snart slap ud, men: Her er fire fakta, så ...

Du troede, du snart slap ud, men: Her er fire fakta, så du ved, hvorfor epidemien langtfra er slut. Statsminister Mette Frederiksen åbnede mandag aften døren på klem til en fremtid uden restriktioner som før, epidemien lammede Danmark. Men tro ikke, at livet bliver normalt lige efter påske.

Børsbarometer: Vi er trådt ind i en ny aktieæra - her ...

Nu er vi så her af Katrine Marie Guldager. Bogtips. Af Lida Wengel. 06.06.09 . 18 noveller der handler om forældre der ikke magter at være det, børn der føler sig svigtede, mødre der er fraværende både fysisk og mentalt, kvinder der aldrig er helt tilfredse og familier generelt.

RELATEREDE BØGER

Mellem Himmel og Helvede 1 - Daniel
Holbækegnens Mergelselskab, Hanerup Mergelleje
Ulvekvinten
Cows on Ice & Owls in the Bog: The weird and wonderful world of Scandinavian sayings
Stumper og stykker
Åh nej, Holger!
Sommaren som inte kom bort
Körtimmen
Agneta hos kannibalerna
Døden på skydebanen - en kvinde går amok