Sneleoparden er utilfreds

UDGIVELSESDATO 09-02-2018
FORFATTER Hans Møller Kristensen
ISBN 9788771906769
FILSTØRRELSE 2,17 MB
FILNAVN Sneleoparden er utilfreds.pdf
Defalske9ere.dk Sneleoparden er utilfreds Image
Kriminalinspektør Isak Jeremias Jørgensen er gået på pension. Han nyder sit otium i en lille jysk by. Denne lille by rummer mange minder for ham. Her tilbragte han nogle år i sin barndom, og her havde han for snart mange år siden stor succes med opklaringen af en mordsag. Da tre små piger bliver bortført, og Jørgensen nærmest falder over liget af en dræbt mand, holder Jørgensen sig i baggrunden og overlader opklaringen til politiet. Men da de står næsten uden spor, beder de Jørgensen om hjælp. Han kommer på en farlig opgave. Ene mand tager han kampen op mod en brutal og skrupelløs mafia. Han må gå undercover ud i Europa for at opspore de tre små piger. Hans modstander er mafialederen med tilnavnet Sneleoparden. Det bliver en kamp på liv og død. Tre små pigers fremtid afhænger af udfaldet.Uddrag af bogenNå, nu havde han vist siddet længe nok i saunaen. Han måtte huske på, at han skulle tale med den unge mand, inden han tog hjem. Hvad mon det var, han ville tale om? Sikkert noget banalt.Da Jørgensen trådte ned, var han ved at træde i noget blod, der sivede ud på gulvet. Han kiggede ind under bænken. Der lå en mand derinde, det var fra ham, blodet kom. Det lignede den unge mand, der havde spurgt, om de kunne mødes, det var vigtigt, havde han sagt. Nu var han gjort tavs. Det måtte have været vigtigt. Han mærkede efter, der var ingen puls. Men halsen var endnu varm. Han havde kun været død i ganske kort tid. Øjnene stod vidtåbne. Munden var fortrukket, som i stor smerte. Det var fra hans ryg, at blodet løb.Om forfatterenHans Møller Kristensen (f. 1934) var i mange år praktiserende dyrlæge i Ølgod. I 2015 udgav han sin første krimi Skyggen fra fortiden. I Krimi Cirklen skrev Finn Hansen: ”Debutanten leverer en god gang kontant spænding med et plot der er realistisk. Skyggen Fra fortiden får de varmeste anbefalinger.” Året efter udkom krimien Det slipper dig aldrig. Om den skrev Finn Hansen, at det var en hyggekrimi. I Sneleoparden er utilfreds er spænding og drama koblet med lidt uhygge atter i højsædet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sneleoparden er utilfreds-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hans Møller Kristensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sneleoparden er utilfreds online nu så nemt!

SNELEOPARDEN ER UTILFREDS - Krimi- og spændingsromaner ...

BogMarkedet er bogbranchens fagmagasin. Vi har leveret relevante nyheder, interviews og artikler til forlag, boghandlere, forfattere, biblioteker og mange andre i mere end 160 år

SNELEOPARDEN ER UTILFREDS af Hans Møller Kristensen (e ...

SNELEOPARDEN ER UTILFREDS (Forfatter: Hans Møller Kristensen, Forlag: Forlaget Mellemgaard, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788771909692)

RELATEREDE BØGER

Jeg elsker dig altså
Flygtninge fra Sydøstasien
Brianconnais - Queyras
Kasper bliver anfører
Strawberry betyder smultron
Meir Ezofowicz
Fröken Julie
Elleve dage i november
Contemporary DanishFood
Tæt på Paradis
Min første bog om
Fyrtøjet - Lydbogsdrama
K for Klara 16 - Helt perfekt
Søstre
Doktor Z 6 - Den mystiske bog
Pjok og Petrine 1 - En pony i præmie
Mogens og andre noveller