TIKØB BRUGS

UDGIVELSESDATO 09-07-2018
FORFATTER Lonni Krause
ISBN 9788772180151
FILSTØRRELSE 3,74 MB
FILNAVN TIKØB BRUGS.pdf
Defalske9ere.dk TIKØB BRUGS Image
Vi befinder os i det pæne Nordsjælland, hvor ”han” og ”hun” bor. Begge er isolerede, kultiverede og kærlighedshungrende eksistenser. Som to skuder i natten eller planeter i rummet mødes de og flytter sammen. Om muligt er hun imidlertid endnu mere plaget af vrangforestillinger og mareridt end han, eller også smitter han hende, eller også genereres en form for fællesbevidsthed med tråde, som løber på kryds og tværs, hvor hunden og veninden også væver sig ind, tillige med en roman om hustrumorderen Henrik d. 8. og en ufo med små blå mænd. Er De forvirret? Så gør det ikke spor! The jigsaw puzzle of life lader sig ikke bare sådan lige stykke sammen.Uddrag af bogenDen nat drømte hun om en mand, der fangede ørreder. De var ikke sølvskinnende, som man skulle tro, men helt hvide. Finnerne lignede blonder. Et par enkelte afrundede pletter dekorerede kropssiden. På haleroden hang der røde tråde af blod. Han lod dem ligge i en spand, mens han opvarmede en pande. Derpå smed han ørrederne på panden. Han brugte ikke fedtstof, men lod dem stege i eget fedt. Først var de stille. Kun små spjæt med halefinnerne vidnede om, at de stadig var i live. Snart begyndte de dog at vride sig, mens blondefinnerne rykkede i kramper. De lavede små hop med kroppen, som om de ville væk fra den skoldhede pande. De døde nok snart.Om forfatterenLonni Krause (f. 1964) er digter, forfatter og pædagog. Til dagligt arbejder hun i en delikatessebutik. Debuterede i 2005 med digtsamlingen Du får et nyt sted trykket til kroppen. Derefter fulgte flere digtsamlinger og en enkelt interviewbog, Ord til alle sider. Stod bag Poesiens Dag i Frederiksberg Have i København og, sammen med Lisbeth Heckmann, Ord under Himlen i Kongens Have i København 2007 og 2008.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

TIKØB BRUGS er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lonni Krause. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lonni Krause bog online og også downloade det gratis!

"Det kører stramt, men vi klarer os" | Helsingør Dagblad

Tikøb Brugs (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Lonni Krause - Forlag: Forlaget Mellemgaard - ISBN-13: 9788793692947

Generalforsamling 2019 - Tikøb Golf

Køb 'Tikøb Brugs' nu. Vi befinder os i det pæne Nordsjælland, hvor "han" og "hun" bor. Begge er isolerede, kultiverede og kærlighedshungrende eksistenser. Som

RELATEREDE BØGER

Forfulgt af død (Varg Veum nr. 13)
Hej Rappe!
Carl Linnæi Skånska resa
Syndefald
Toskana
Kvalmegule vægge
Mig og Mozart
På jagt
Kvartlivskrise på Caminoen
Livstykke med spændetrøje: barndomserindringer
Vegetationens triumf er total