Håndbog i kommunernes og regionernes nye økonomi

UDGIVELSESDATO 07-05-2010
FORFATTER Thorkil Juul
ISBN 9788757491623
FILSTØRRELSE 3,22 MB
FILNAVN Håndbog i kommunernes og regionernes nye økonomi.pdf
Defalske9ere.dk Håndbog i kommunernes og regionernes nye økonomi Image
Med kommunalreformen sker der store forandringer i kommunernes opgavesammensætning og finansiering. Samtidig oprettes nye regioner med et helt nyt finansieringssystem.Bogen indeholder en samlet præsentation af kommunernes og regionernes økonomi efter kommunalreformen:- Flytningen af ressourcer fra den gamle til den nye struktur- Kommunernes fremtidige udgiftssammensætning og vigtigste finansieringskilder, herunder det nye tilskuds- og udligningssystem- Regionernes udgiftssammensætning og finansiering samt systemet med opdelingen af regionernes økonomi i tre adskilte dele- Samspillet mellem kommuner og region- Bevillingsreglerne- Budgetlægning og regnskabsaflæggelse- Kommunernes og regionernes øvrige økonomiforvaltning, herunder revisionens opgaver- Servicestrategier med udbudspolitik- Budgetsamarbejdet mellem staten, kommunerne og regionerneBogens forfatter, Thorkil Juul, er afdelingschef i Indenrigs- og Sundhedsministeriet og har været ministeriets medlem af Strukturkommissionen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Håndbog i kommunernes og regionernes nye økonomi blev skrevet den 07-05-2010 af forfatteren Thorkil Juul. Du kan læse bogen Håndbog i kommunernes og regionernes nye økonomi i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Thorkil Juul.

Økonomi

Sundhedsvæsenet får flere penge i aftalen mellem Danske Regioner og regeringen.

Regionernes økonomi på plads: Sundhedsvæsenet får en milliard og...

Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA - du finder over 1 mio. billige ting til salg. Beskrivelse: Håndbog, som gennemgår de mange praktiske, psykologiske og sociale spørgsmål, der opstår for børn og forældre i forbindelse med skolestarten m.m. samt opskrifter på sund mad.

RELATEREDE BØGER

Løft flappen mine første 100 ord om bondegården
The Age of Innocence
Den lille bog om online marketing
En linje om dagen må være nok!
Familie på farten. Med farmor i Australien
El patito feo - Dramatizado
Odens apostel
Buddy Bolden's Storyville Blues
Henri
Jeg hader dig, mor!
Alt om James Joyce - del 1
Læs med Sebastian Klein - Pandaen
Spionskolen
40 ting du skal vide om din fødsel
Identifiering av omkomna
Portugisisk, kursus for børn
Talriget
Den stora systern
Dengang Annie Thorne forsvandt
Sognet