Det syvende møde

UDGIVELSESDATO 27-09-2013
FORFATTER Herbjørg Wassmo
ISBN 9788711355541
FILSTØRRELSE 1,19 MB
FILNAVN Det syvende møde.pdf
Defalske9ere.dk Det syvende møde Image
Rut og Gorm bliver begge født i 1943 og mødes første gang som 9-årige. De føler straks en ganske særlig samhørighed, men de skilles uden at vide noget om hinanden.Rut vokser op som datter af en prædikant, og hendes barndom er præget af en rigid og undertrykkende livsholdning. Som voksen flytter hun til udlandet og bliver en berømt kunstmaler.Gorm er søn af en succesfuld forretningsmand, og hele hans liv er rettet ind mod karrieren. Ved faderens død overtager han både firmaet og elskerinden.Igennem årene mødes de to igen og igen tilfældigt, men hver gang er omstændighederne imod dem, og de må følge hver deres vej. Deres sidste møde, det syvende, bliver skæbnesvangert.'... En storslået og vild romantisk historie ... det er fabelagtig kærlighedsskildring om sød musik, der måske bruser ved det syvende møde! Som en rigtig symfoni efter en årelang ouverture ...'- B.T'... endnu en væsentlig tilføjelse til et i forvejen fornemt forfatterskab.'- Kristeligt Dagblad'Herbjørg Wassmo har skrevet en klassisk skåret udviklingsroman, der ender i kærlighed. Det syvende møde er en rørende lavmælt, stor roman. En læseoplevelse af dem man forsvinder fuldstændigt i.'- Børsen'Hvert ord er som ladet. Der slår gnister op fra teksten ... Bogen måtte gerne have været dobbelt så lang.'- Jyllands-PostenHerbjørg Wassmo (f. 1942) er født i Vesterålen i Norge og debuterede i 1976 med digtsamlingen 'Vingeslag'. Hun har bl.a. fået Kritikerprisen, Amalie Skram-prisen og Nordisk Råds Litteraturpris.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Det syvende møde blev skrevet den 27-09-2013 af forfatteren Herbjørg Wassmo. Du kan læse bogen Det syvende møde i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Herbjørg Wassmo.

Det syvende møde - Lydbog & E-bog - Herbjørg Wassmo - Mofibo

Og med »Det syvende møde«, der udkom i Norge i efteråret, er der næppe tvivl om, at endnu en læsersucces er i hus. For selv om Herbjørg Wassmo med denne bog på mange måder går helt nye veje forhold til sine tidligere romaner, så er hun dog også her umiskendelig til stede som den fortæller, der netop har givet hende de mange lyttere og læsere i de mange lande.

Herbjørg Wassmo: "Det syvende møde" | Næstved ...

Det syvende møde (Forfatter: Herbjørg Wassmo, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711355541)

RELATEREDE BØGER

En matemagisk verden, Blå Læseklub
SKRIVERi
Tordenvejr
Elskovs grønne ø
Seoul Pocket
Bill & Ben beskytter arvingen
K for Klara 10 - Stjernejenta
Toves værelse
Gin
Fordi jeg elsker dig
De danskes øer
På Sankt Hans
De vilde svaner
Innovation i et narrativt perspektiv
Møns kommunale Automobilselskab - og tiden før
Klinisk socialmedicin og rehabilitering
Skytturnar III: Leyndarmálið
Roms porte
Puk og Pim