Frihed på livstid

UDGIVELSESDATO 26-09-2018
FORFATTER Orla Johansen
ISBN 9788726097559
FILSTØRRELSE 5,19 MB
FILNAVN Frihed på livstid.pdf
Defalske9ere.dk Frihed på livstid Image
På en villavej i en mindre by bliver en mand skudt og dræbt. Mordet ligner en henrettelse med lighedspunkter fra en tidligere sag end en tilfældig forbrydelse. Kriminalassistent Simon Jorck bliver sat på sagen. Hurtigt viser det sig, at de to myrdede er tidligere anklagede for blandt andet voldtægt, mishandling og drab, men at de begge blev frikendt – sandsynligvis på grund af deres berømte forsvarsadvokat. Jorck mistænker med det samme, at der er noget større i vente, og han sætter straks ind på at stoppe morderen, før denne kan nå at slå til igen.Orla Johansen (1912-1998) var en dansk journalist og forfatter, der primært arbejdede med krimigenren; både i sin journalistik og sit forfatterskab. Johansen udgav mere end et dusin skønlitterære værker, og var blandt andet meget kendt for sin krimiserie med karaktererne Brecht og Olsen som hovedrolleindehavere. Orla Johansen fik sin litterære debut med krimien 'Tusindfryd' (1970), som samtidig var det første bind i serien om Brecht og Olsen. Johansen skrev desuden flere af sine værker under pseudonymerne Leslie Clyde, Ronald Terry og Sigurd Johnsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Frihed på livstid-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Orla Johansen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Frihed på livstid online nu så nemt!

Lundin: Livsvarigt fængsel eller frihed om 6 år ...

Køb Frihed På Livstid af Orla Johansen - hurtig levering og lav pris. På en villavej i en mindre by bliver en mand skudt og dræbt. Mordet ligner en h...

garmin livstids opdatering | Sammenlign priser på garmin ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Frihed på livstid af Orla Johansen

RELATEREDE BØGER

Vergeltung im Münzhaus
Balladen om Grønland
Ung i gamle dage Samtaler med fem vestjyske redningsfolk
Det dyrebare
Dejt med döden
Djengis Khans gravrøvere
Offer 2117
DET EVIGE VERDENSBILLEDE, BOG 2 (DET TREDJE TESTAMENTE)
Kræn i Kragheden
Det var en gång en musiker
Transfer Pricing
Udviklende øjeblikke
Poimandres og andre skrifter fra Corpus hermeticum
Askepots forvandling
Flere konspirationsteorier
I begyndelsen var vreden...
Farmakologikort - huskekort til eksamenslæsning
Regnbuevæveren
Dristige missioner fra 2. verdenskrig
Chokolade