En lille bog om Blixen

UDGIVELSESDATO 23-08-2019
FORFATTER Sune De Souza Schmidt-Madsen
ISBN 9788711980408
FILSTØRRELSE 8,35 MB
FILNAVN En lille bog om Blixen.pdf
Defalske9ere.dk En lille bog om Blixen Image
Kunstner, løvejæger, baronesse af Rungstedlund,verdensdame, storyteller. Karen Blixen er en af de helt centrale skikkelser i Danmark i det 20. århundrede.**** Denne rejsefører ind i Karen Blixens univers og geniale fortællekunst er formidling af smukkeste skuffeFruen selv vil ligge i sin grav iRungstedlunds park og klappe i de magre hænder. Hans Hertel, PolitikenEn meget velformet og smidig omvisning i liv og værken særdeles tjenlig introduktion og sammenfatning for nye læsere og de mere hærdede, der kan glæde sig over den livlige fremstilling, båret af en nøgtern kærlighed til emnet og nye pointeringer. Torben Brostrøm, InformationBlixenforskeren Sune Schmidt-Madsen formårmed sin smittende passion at føje nye vinkler påbaronessens inspirerende liv og forfatterskab.Niels Ellevang, Jyllands-Posten***** Sprudlende. Nordvestnyt**** Berlingske**** Nordjyske
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse En lille bog om Blixen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sune De Souza Schmidt-Madsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses En lille bog om Blixen online nu så nemt!

Karen Blixen - Wikipedia, den frie encyklopædi

En lille bog om Blixen (Forfatter: Sune de Souza Schmidt-Madsen, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711980408)

En lille bog om Blixen, Sune de souza - dba.dk - Køb ...

'En lille bog om Blixen' er en rejsefører til Blixens univers og et blik ind i hendes tanker og følelsesliv. Bogen er baseret på det foredrag, forfatteren har holdt på Karen Blixen museet Rungstedlund, og skrevet på en måde, der lægger sig tæt op ad den lette, mundtlig fortælling.

RELATEREDE BØGER

Verner & kejserens datter
MiddagMiddag
Tinder taksi - Seksi erotika
Milo er matros
Det nødvendige fotografi
De unge frække
Hundra års kriminalhistoria
Het zonderlinge geval van Dr. Jekyll en den heer Hyde
Michelangelo - skønhedens gru
Solo
Knud, Otto og Carmen Rosita
Ett barn försvinner
Bag skærmen
Brännande skuld: Avsnitt 2