Morderen i skriftestolen

UDGIVELSESDATO 09-02-2018
FORFATTER William X. Kienzle
ISBN 9788711667231
FILSTØRRELSE 10,44 MB
FILNAVN Morderen i skriftestolen.pdf
Defalske9ere.dk Morderen i skriftestolen Image
Roman om et giftmord i byen Detroits overklasse, hvilket inddrager byens katolske præst, Robert Koesler – som i sin fritid er noget af en amatørdetektiv – i det uhyggelige og spændende opklaringsarbejde.William X. Kienzle (1928-2001) var en amerikansk forfatter, der er særligt kendt for sine spændingsbøger om Robert Koesler, hvoraf blandt andet 'Rosenkransmordene' (1980) blev filmatiseret. Han arbejdede som præst indtil 1974, hvor han blev chefredaktør for MPLS Magazine og påbegyndte sin forfattergerning.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Morderen i skriftestolen blev skrevet den 09-02-2018 af forfatteren William X. Kienzle. Du kan læse bogen Morderen i skriftestolen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren William X. Kienzle.

Morderen i skriftestolen - William X. Kienzle - E-book ...

Morderen I Skriftestolen - William X. Kienzle - Bog. 310 kr. Læs mere... Til GUCCA.dk. En Grav Til To - Anne Holt - Bog. 150 kr. Læs mere... Til GUCCA.dk. X måder at dø på - Fabian Risk 5 - Indbundet. 250 kr 200 kr. X måder at dø på På en ellers dejlig sommeraften forlader en gummibåd Raa havn.

Bunker | Litteratursiden

Morderen i skriftestolen. Forfatter: William X. Kienzle. Kriminalroman. I automobilbyen Detroit sker der et uhyggeligt giftmord i den rige overklasse, og stedets katolske præst Robert Koesler, der samtidig er lidt af en amatørdetektiv, inddrages diskret i sagen. Lydbog;

RELATEREDE BØGER

Mønstre i interpersonelle interaktioner
Vinterkøreplan
Gefjon 4
Dengang Annie Thorne forsvandt
Love Solves the Problem (Barbara Cartland’s Pink Collection 120)
Nova 2: Sap - erotisch verhaal
Der flyver ingen hatte
Niebyt i inne historie kryminalne
Das Glück der kalten Jahre
Lauri kunne intet fortælle
Sokrates' Forsvarstale
Jödde: en 1300-talspojke
I en tynd tråd
En cirkel af blod
BREVE HJEM