Astrologisk fricassé og andre historier

UDGIVELSESDATO 31-10-2018
FORFATTER Henry Miller
ISBN 9788726049473
FILSTØRRELSE 5,43 MB
FILNAVN Astrologisk fricassé og andre historier.pdf
Defalske9ere.dk Astrologisk fricassé og andre historier Image
'Astrologisk fricassé og andre historier' består af fem af Henry Millers bedste noveller og essays. Vi kender Henry Miller som en samfundsrevser og en kompromisløs skildrer af den menneskelige natur med alt det gode, smukke, grimme og erotiske, den indeholder. I fortællingerne går han blandt andet til angreb på samtidens pseudookkultisme, han beskriver sit forhold til en ung parisisk gadepige, og han raser mod de aspekter af den amerikanske samfundsånd, som han hele sit liv nægtede at acceptere.Henry Miller (1891-1980) var en kontroversiel amerikansk forfatter, hvis erotiske romaner udfordrede samtidens pornografilove og medførte heftige diskussioner. Han er særligt kendt for sin selvbiografiske roman 'Krebsens vendekreds' og trilogien 'The Rosy Crucifixion' bestående af romanerne 'Sexus', 'Plexus' og 'Nexus'. Henry Millers mange romaner er oversat til flere forskellige sprog, og han er kendt verden over som en af pionererne inden for den erotiske litteratur.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Astrologisk fricassé og andre historier er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henry Miller. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Henry Miller bog online og også downloade det gratis!

Nikita Klæstrup er måske Danmarks bedste politiske kommentator og...

Rakuten Kobo'dan Henry Miller tarafından "Astrologisk fricassé og andre historier" kitabını okuyun. Vi kender Henry Miller som en samfundsrevser og en kompromisløs skildrer af den menneskelige natur med alt det gode, smukke, grimme og erotiske, den indeholder.

Astrologi - Wikipedia

Andre handler sikkert om fysiske kendetegn, selv om de ikke altid er så lette at fortolke. Hvordan mon f.eks. Historier fra arkivet er en samling af fortællinger, der er skrevet på baggrund af arkivalier hos Rigsarkivet, og som publiceres løbende under overskriften "Historier fra arkivet" (tidl.

RELATEREDE BØGER

Dengang Danmark blev moderne eller historien om den virkelige danske utopi
Kåtornas folk
Jeg vil ikke ... ha’ tøj på!
Historien om en moder
Zamach dynamitowy
TOTALØKONOMI
Trap Danmark: Kort over Holbæk Kommune
Fantasy - A Woman s Intimate Confessions 4
Processer og forandringer
Splint i Berlin
Islam og Kristendom
Northern Spain Adventure Map
Håndbryggerens håndbog
Daddy's Girl, Second Act - Erotic Short Story
Outside
Heiße Wasserspiele: Erotische Novelle
Han lurade Försäkringskassan på 36 miljoner