Smaragdhavet

UDGIVELSESDATO 01-11-2018
FORFATTER Richelle Mead
ISBN 9788771656879
FILSTØRRELSE 4,59 MB
FILNAVN Smaragdhavet.pdf
Defalske9ere.dk Smaragdhavet Image
Tamsin Wright er fast besluttet på at blive pigen med de bedste resultater, den mest imponerende garderobe og de største muligheder for et godt liv i den nye verden. Så snart hun er gift, kan hun nemlig give sin familie et bedre liv.På vej mod Adoria kommer skibet ud af kurs, og Tamsin må opbyde al sin styrke for at overleve den barske vinter nord for Cape Triumph, mens hun håber på at komme tilbage i tide til at sikre et frieri.Tamsin opdager snart, at hendes træning ikke har forberedt hende på alt det, der venter her. Samtidig trækker nye alliancer med handelsmanden Jago og den venlige præst Gideon hendes hjerte i to forskellige retninger, og hun må kæmpe for ikke at lade sine spirende følelser stå i vejen for sit ultimative mål: at beskytte sin allerdybestehemmelighed – den, som vil ødelægge alt det, hun har kæmpet for, hvis den bliver afsløret.SMARAGDHAVET er sidste bind af tre i serien om Det Glitrende Hof.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Smaragdhavet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Richelle Mead. Med webstedet defalske9ere.dk læses Smaragdhavet online nu så nemt!

Smaragdhavet (Det glitrende hof 3) - KopK

Titel: Smaragdhavet Serie: Det Glitrende Hof #3 Forfatter: Richelle Mead Antal Sider: 557 Udgivelse: 2018 Sprog: Dansk Originalsprog: Engelsk Originaltitel: The Emerald Sea Genre: YA Fantasy Forlag: Alvilda ISBN: 9788771656879 Læst: 11. Februar til 24. Februar Tamsin Wright er fast besluttet på at blive pigen med de bedste resultater, den mest imponerende garderobe…

Smaragdhavet - Det Glitrende Hof 3 af Richelle Mead ...

Smaragdhavet (Indbundet, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 8 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Nedrivning
Gøngedrengen Toke
Den sproglige tilstandsrapport
Lev sanseligt
Græsk parlørkursus
Een/mange. En bog om liberalkonservatismen
Anglik w Paryżu - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
Tryg i en terrortid
Mafiaen kommer
Palle laver julepynt