Grøn himmel

UDGIVELSESDATO 21-02-2019
FORFATTER Rolf Bagger
ISBN 9788792102676
FILSTØRRELSE 7,17 MB
FILNAVN Grøn himmel.pdf
Defalske9ere.dk Grøn himmel Image
Grøn himmel er en roman om et ægtepar, der sent i livet står foran at skulle tømme og forlade deres sommerhus. Huset er solgt, men huse og steder er ikke noget, man bare forlader og sælger, når tiden er inde. Huse og steder er fulde af erindringer om lys og kriser og mørke, og sommerhuset er det sidste, der i praksis knytter dem til det jævne og gode, almindelige liv, de har levet. For det aldrende par viser afskeden med det sidste, der binder dem til det, der var engang, sig at være umulig, Vejen er ikke længere.Rolf Bagger, f. 1937, forfatter og journalist. Har skrevet essays, erindringer, hørespil og en række romaner. Tidl. medlem af bl.a. Etisk Råd og bestyrelserne for Danmarks Radio, Vendsyssel Historiske Museum og Landbrugets Kulturfond. Flyttede i 1983 fra hovedstaden til Vendsyssel. Med Grøn himmel vender Rolf Bagger tilbage som romanforfatter efter en lang pause.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Grøn himmel-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Rolf Bagger. Med webstedet defalske9ere.dk læses Grøn himmel online nu så nemt!

Grøn himmel glød - aurora borealis Fototapet • Pixers ...

Grøn Himmel (Forfatter: Rolf Bagger, Forlag: Højers Forlag, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788792102713)

Natur Himmel Grøn · Gratis foto på Pixabay

"Grøn himmel" [1. udgave, 1. oplag] af Rolf Bagger - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Skønlitteratur. Udgivet 21/02-2019. Vejer 202 g og måler 220 mm x 145 mm x 10 mm. 116 sider. Grøn himmel er en roman om et ægtepar, der sent i livet står foran at skulle tømme og forlade deres sommerhus.

RELATEREDE BØGER

West Coast RV Camping
Stresscoaching
Die heißen Lüste der Grafenwitwe: Erotische Novelle
Det andet køn
Descartes' onde dæmon
Kakerlakmennesket
Fem stormagter
Kvinnomordet i Thy
Etik for psykologer
Sidste omgang på Balto