Kurt Danners bedrifter: Raketten til månen

UDGIVELSESDATO 16-07-2019
FORFATTER Peter Anker
ISBN 9788711632895
FILSTØRRELSE 4,32 MB
FILNAVN Kurt Danners bedrifter: Raketten til månen.pdf
Defalske9ere.dk Kurt Danners bedrifter: Raketten til månen Image
Kurt Danner har postbokse i mange store byer verden over, og da han igen kommer til London, ligger der et brev fra en professor, der anmoder den berømte vovehals om at komme ud på hans landsted og drøfte noget med sig. Da Kurt og hans makker, Bill Milton, når frem, ser de, at hele huset er omgivet af en høj mur med pigtråd øverst, og på grunden står et kæmpe tårn uden døre eller vinduer. Da den gamle professor begynder at fortælle om sin opfindelse, er de to venner dyr og flamme...Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med 'Den stjålne undervandsbåd' og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kurt Danners bedrifter: Raketten til månen blev skrevet den 16-07-2019 af forfatteren Peter Anker. Du kan læse bogen Kurt Danners bedrifter: Raketten til månen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Anker.

Nordlys - Raketten

Undervejs kunne besætningen landsætte robotter på Månen, og til sidst kunne man så landsætte et par astronauter. Raketten er på størrelse med den gamle Saturn 5, men naturligvis meget mere moderne. Der er kun to problemer med raketten: SLS er forsinket og har kostet langt over budgettet.

Været skapte spenning. Men Norges første romrakett ble avfyrt til slutt

Få oversikt over regnskapstall, offisielle roller, aksjonærer, adresser m.m. for alle bedrifter som leverer årsregnskap til Brønnøysundregistrene. For å bruke Proff og få den beste opplevelsen på nettsiden, anbefaler vi deg å oppgradere Internet Explorer, eller bytte til Google Chrome, Firefox, eller Opera.

RELATEREDE BØGER

Da spin erobrede Danmark
Drenge, lus og løse tænder. Drenge & ... 1
Nova 2 - Saft: Erotische Novelle
Mosekongen
Pax - gespenst
Bodil i den store by
Om metodefriheden - og dens fjender
Signeret
Nice cards with questions about TEAMS
Bill og Ben anvender arven
Katten - hedder Tiger
Folk