Søster min

UDGIVELSESDATO 31-01-2019
FORFATTER Helle Vincentz
ISBN 9788772002682
FILSTØRRELSE 10,42 MB
FILNAVN Søster min.pdf
Defalske9ere.dk Søster min Image
Helle Vincentz er klar med ”Søster min”, der er den nyeste roman i hendes spændingsserie om antropologen Sofie Munk.Et dansk medicinalfirma står overfor at lancere sin største satsning nogensinde, en revolutionerende pille mod depressioner, da direktøren opdager, at en af hans medarbejdere anonymt har indsendt ulovlige dokumenter sammen med deres ansøgning til Lægemiddelstyrelsen.Han kontakter Sofie Munk og beder hende finde den skyldige, men hun når knap at tage hul på sagen, før alle hendes alarmklokker kimer. Meget tyder nemlig på, at direktøren har væsentligt større problemer end nogle vildfarne papirer. For en medarbejder har tilsyneladende haft sin helt egen dagsorden og systematisk fjernet alt - og alle - der kunne komme i vejen for den banebrydende pille.Søster min er andet fritstående bind i serien om antropologen Sofie Munk, som endelig finder sin rette hylde, da hun bliver ansat som privat efterforsker.Helle Vincentz er en dansk forfatter født i 1978, der tidligere har skrevet fire spændingsromaner. Hun debuterede i 2011 med bogen ”Den afrikanske Jomfru”, der blev første bog i trilogien om Caroline Kayser. I 2016 udgav hun bogen ”Stjålne liv”, som begynder serien om Sofie Munk. ”Stjålne liv” undersøger den hurtigt voksende fertilitetsindustris betydning for samfundet, og udforsker og udfordrer de politiske problematikker og fristelser, der opstår i en tid, hvor naturvidenskaben konstant udvikler sig, og skaber store penge og etiske spørgsmål. Flere af Helle Vincentz bøger er udgivet i andre lande på flere sprog, og hun har opnået succes med hendes bøger, der især har som fokus på at sætte politisk og socialt ansvar under debat.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Søster min-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Helle Vincentz. Med webstedet defalske9ere.dk læses Søster min online nu så nemt!

Søster, Min Søster af Katrine Nørregaard - Indbundet ...

Kære Heidi! Jeg er en pige på 20 år, som lider af nogle problemer med min søster. Jeg er flyttet hjemmefra, og siden da er jeg begyndt ikke at kunne sove om natten, et par gange om måneden. Jeg ligger og skal til at sove, og pludselig vælter følelser og hændelser fra min barndom frem. Det er hændelser der går på, hvor forfærdeligt min søster behandlede mig som lille.

Søster, Min Søster af Katrine Nørregaard - Indbundet ...

Søster min er andet fritstående bind i serien om antropologen Sofie Munk, som endelig finder sin rette hylde, da hun bliver ansat som privat efterforsker. Helle Vincentz er en dansk forfatter født i 1978, der tidligere har skrevet fire spændingsromaner.

RELATEREDE BØGER

Tilgivelsens bog
Star Girl 5: Afsløret
Ord der forandrer
Spøgelsesslottet
Hvad skete der
Ingemar Modigs morgengry
Kongen morer sig
Tim og den gale hund
Hvem vil du være?
Djævlens døtre
Rwanda