Maigret og den døde kaptajn

UDGIVELSESDATO 23-10-2013
FORFATTER Georges Simenon
ISBN 9788771284195
FILSTØRRELSE 5,40 MB
FILNAVN Maigret og den døde kaptajn.pdf
Defalske9ere.dk Maigret og den døde kaptajn Image
I perioden mellem 1930 og 1972 skrev den belgiske forfatter Georges Simenon ikke færre end 75 romaner om den piberygende parisiske kriminalkommissær Jules Maigret. En forrygende serie, som forlaget Rosenkilde & Bahnhof nu genudgiver i moderniserede udgaver. Her foreligger bind 5, som rummer romanen Maigret og den døde kaptajn (1931).Maigret og den døde kaptajnMaigret får brev fra en gammel skolekammerat, der nu er lærer i Quimper i Bretagne. Der er sket noget forfærdeligt, skriver han, og i sit brev appellerer han til Maigret som politimand. En af hans elever, en ung mand på tyve år er blevet arresteret for mord. For tre måneder siden havde hantaget hyre på en trawler, som fiskede torsk ved New Foundland. Båden var kommet i havn for ganske nylig og få timer efter ankomsten havde man fundet hans kaptajns lig i havnebassinet. ”Han er den bedste lille fyr her på egnen, og hans mor, der ikke har andre end ham, er ved at dø af sorg. Jeg er ligesom de andre her overbevist om, at han er uskyldig”, skriver læreren. Hr. og fru Maigret skulle egentlig holde fri i Alsace. ”Hvad siger du til om vi tog ud til havet?”, spørger Maigret sin kone. De tager til Quimper og Simenons fortræffelige Maigret og den døde kaptajn er begyndt.Georges Simenon (1903-1989), belgisk forfatter. Kendt for sin enestående produktivitet, der medførte næsten 200 romaner og mere end 150 noveller. Serien om den franske kriminalkommissær Jules Maigret, står imidlertid i dag som hans betydeligste værk – kendt og elsket verden over for bøgernes særlige atmosfære blandet med kommissær Maigrets unikke greb om opklaringsarbejdet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Maigret og den døde kaptajn er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Georges Simenon. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Georges Simenon bog online og også downloade det gratis!

Maigret Bind 5 - Maigret Og Den Døde Kaptajn af Georges ...

Maigret og den døde kaptajn (Forfatter: Georges Simenon, Forlag: Rosenkilde & Bahnhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788771284195)

Maigret bind 5 - Maigret og den døde kaptajn af Georges ...

Køb Maigret og den døde kaptajn af Georges Simenon som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. I perioden mellem 1930 og 1972 skrev den belgiske forfatter Georges Simenon ikke færre end 75 roman..

RELATEREDE BØGER

Freja og Mia
Usynlig
Regn den ud!
Kropskunstneren
Op lille Hans
Opstandelsen og livet
Den inkluderende skole i et ledelsesperspektiv
Sandheder om løgn & bedrag
Sommerfolket 6: Hardere
Antonius ja Cleopatra
Fik du hørt din melodi
Walking on Madeira: 60 mountain and levada routes on Madeira and Porto Santo
Folketeatret
Som stenen skinner
Den traditionelle ledelsesevaluering trænger til en makeover
Doktor Z 5 - Frankensteins monster