I medvind: En søofficers erindringer

UDGIVELSESDATO 09-01-2019
FORFATTER E. J. Saabye
ISBN 9788726082647
FILSTØRRELSE 8,92 MB
FILNAVN I medvind: En søofficers erindringer.pdf
Defalske9ere.dk I medvind: En søofficers erindringer Image
Kontreadmiral E.J. Saabye fortæller om et langt liv i det danske søværn, som han tjente i 48 år. E.J. Saabye giver blandt andet en præcis og uhyggelig beskrivelse af, hvordan han fra skibet Lynetten bevidnede, da tyskerne den 9. april 1940 gik i land i Københavns havn, uden at den danske regering gjorde noget forsøg på at stoppe dem. Vi mærker hans bitterhed over Danmarks skæbne og hans overordnedes manglende forsøg på at stoppe den, men senere i bogen bliver tonen lun og venlig, når han beskriver efterkrigstidens eventyr, de officerer, han så op til, og de andre soldater, som han udviklede et varmt kammeratskab med.E.J. Saabye var dansk kontreadmiral i søværnet og forfatter. Han har udgivet en lang række bøger om sejlads og livet i det danske søværn. E.J. Saabye tjente i søværnet i 48 år og var blandt andet til stede den skæbnesvangre 9. april 1940, hvor Danmark blev besat af Tyskland.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

I medvind: En søofficers erindringer er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter E. J. Saabye. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse E. J. Saabye bog online og også downloade det gratis!

Senaste nytt om coronaviruset | SVT Nyheter

Medvind. 2K+ views this month. Information Javascript avstängt Om javascript är avstängt så kommer inte vissa funktioner på sidan att fungera.

Home | Grindr

En Jægers Erindringer er en novellesamling av Bernhard Herre som ble utgitt posthumt (etter hans død) i 1850. Åpningssetningen i en av novellene, Seterpiken og jegeren, er: «Rødmusset, blaaøiet og hvidtandet ere de ægte Mærker paa de Nympher, som nu i Virkeligheden boe i vore grønne Skove...

RELATEREDE BØGER

Markedsføringsret
Mord mellem venner
Den kinesiske drage
Maigret i Holland
Fanget i isen
Spøgelseshvisker
På stribe - din seriemorderpodcast (Randy Kraft)
Grimus
Sjöjungfrun
Begrebet undervisningsfærdighed
Die Frau des Weinhändlers: Frauenroman