Gogol disko

UDGIVELSESDATO 09-05-2019
FORFATTER Paavo Matsin
ISBN 9788771512595
FILSTØRRELSE 6,45 MB
FILNAVN Gogol disko.pdf
Defalske9ere.dk Gogol disko Image
”Den estiske by Viljandi har kun omtrent 17.000 indbyggere, men når man læser om den i den 49-årige estiske teolog og avantgardeprosaist Paavo Matsins roman Gogol Disko, der i 2016 hædredes med The European Prize For Literature, ser man uvilkårligt noget i retning af James Joyces Dublin, Tom Kristensens København eller Nikolaj Vasiljevitj Gogols Sankt Petersborg for sig. … Sikke en karnevalesk løssluppethed. Og sikke et fabulerende litterært festfyrværkeri fra et Estland, vi danskere har for uvane at betragte som fjernt” Jørgen Herman Monrad, WeekendavisenEn morgen i sporvognen lige efter stoppestedet ved kirkegården møder lommetyven Konstantin Opiatovitj en besynderlig mandsperson, som han konkluderer må være den afdøde russiske forfatter Nikolaj Gogol, genopstået som en anden Jesus fra sin grav. I byen Viljandi, i et Estland som endnu en gang må se sig invaderet af Rusland, vækker dette naturligvis en del postyr og vender op og ned på livet for den lille skare mennesker, vi møder i Gogol Disko.Paavo Matsin har skrevet en finurlig, flertydig og sine steder meget morsom roman om besættelse (på flere planer), om musik, litteratur, menneskelig forfængelighed og statslig kontrol.Vinder af EUs litteraturpris og The Prose Award of the Estonian Cultural Endowment.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Gogol disko er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Paavo Matsin. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Paavo Matsin bog online og også downloade det gratis!

Gogol disko (Bog, Indbundet, Dansk) af Paavo Matsin

Få tilgang til filene dine uansett hvor du er - med Google Disk får du sikker lagring og sikkerhetskopiering i nettskyen for bilder, videoer, dokumenter med mer.

GOGOLI DISKO: Paavo Matsin - Raamat | Rahva Raamat

Gogol disko (Indbundet, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 9 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Krøniker af Henrik Pontoppidan
The culture of Greenland in glimpses
H.C. Andersen. Den ensommes lod
Maria i Himmerland
Afhængighed
Hævn, healing og Hovlykke
Menneskelig helhed
Sort spejl
Tøsedreng
Lines rekordbog
HELT: Troldmand
Headhunterne
Magt i praksisteoretisk perspektiv
Dyreleksikon for de yngste
Stor ståhej for ingenting
Hvad kan det være? 4
Jeg er stadig bange for Caspar Michael Petersen
Churchill
Kejserfortællingen