I dårligt selskab

UDGIVELSESDATO 15-03-2019
FORFATTER Viveca Sten
ISBN 9788772006956
FILSTØRRELSE 7,22 MB
FILNAVN I dårligt selskab.pdf
Defalske9ere.dk I dårligt selskab Image
Den anerkendte krimiforfatter Viveca Sten tilføjer ”I dårligt selskab” til hendes succesrige Sandhamnserie.Dagene i Minas liv er fulde af angst. Igennem flere år er hun blevet mishandlet af sin mand, Andreis, der står i spidsen for et af Stockholms største narkokarteller. En dag slår han hende så slemt, at hun bliver indlagt på hospitalet.Anklageren Nora Linde er fast besluttet på at få Andreis dømt for økonomisk kriminalitet, da det er umuligt at fælde ham for narkotikahandel. Hun forsøger at overtale Mina til at vidne mod sin mand og opfordrer hende til at gå i skjul med sønnen et sted i skærgården.Da personer i Minas omgangskreds bliver ofre for Andreis’ krig, trækkes kriminalinspektør Thomas Andreasson med ind i sagen. Men kan han og Nora beskytte Mina mod en mand, der ikke skyr nogen midler og er desperat nok til at ville dræbe sin egen kone?Viveca Sten debuterede i 2008 med krimiromanen ”Stille nu”. Dette viste sig at være startskuddet til en serie, der hurtigt skulle få Viveca Sten til at blive regnet som en del af krimieliten. Hendes bøger udkommer i tyve forskellige lande, og der er lavet både film og serier ud fra bøgerne i Sandhamnserien. ”I dårligt selskab” er blot den nyeste og tiende tilføjelse til den anmelderroste serie.Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge, men hvis man virkelig vil følge Thomas’ og Noras personlige udvikling gennem serien, bør man læse den kronologisk.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen I dårligt selskab blev skrevet den 15-03-2019 af forfatteren Viveca Sten. Du kan læse bogen I dårligt selskab i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Viveca Sten.

I Dårligt Selskab af Viveca Sten - Indbundet Bog - Gucca.dk

Teenager i dårligt selskab Kære brevkasse: Min datter er kommet i dårligt selskab. Min datters veninde overnatter her konstant og har dårlige manerer. Kan jeg tillade mig at blande mig, spørger en bekymret mor Vibeke Dorphs i Hjemmets brevkasse. Af Vibeke Dorph. 06. nov. 2017 Livsstil Hjemmet. facebook.

Det dårlige selskab • Find den billigste pris hos ...

I dårligt selskab - Nora Linde & Thomas..., Anden, genre: anden kategori, I dårligt selskab Dagene i Minas liv er fulde af angst. Igennem flere år er hun blevet mishandlet af sin mand, Andreis, der står i spidsen for et af Stockholms største narkokarteller. En dag slår han hende så slemt, at hun bliver indlagt på hospitalet.

RELATEREDE BØGER

Obligationsretten
Glade chefer brænder også fingrene
Is-slottet
Spøgelser
Rasmus Nalle skördar
Engelshjerte, spb
Ane til fødselsdag
Kimi er med på arbejde
Rikosreportaasi Suomesta 1996
I skøn forening - Faaborg Museum 1915
Ze złej woli - opowiadanie erotyczne
My Little Pony-sagor
Lik i lönn
Amos del Tiempo
Hildas skolutflykt
Baghdad city map, gizi map
Bedre taler
Inger & Carlo hjælper med at lave mad
Håndbog for ledere