Det store spring

UDGIVELSESDATO 01-06-2016
FORFATTER Jojo Moyes
ISBN 9788763842860
FILSTØRRELSE 7,73 MB
FILNAVN Det store spring.pdf
Defalske9ere.dk Det store spring Image
Ny roman fra bestsellerforfatteren Jojo Moyes om to mennesker, der umiddelbart intet har tilfælles, men alligevel kommer til at forandre hinandens liv for altid.I et fattigt hjørne af London vokser pigen Sarah op hos sin kærlige, men strenge morfar. Sammen har de en stor passion for heste, og i en stald under en af byens gamle jernbanebroer har de hesten Boo. Morfaren underviser Sarah og Boo i den ædle ridekunst, som han selv lærte det i sin ungdom i det hæderkronede franske rytterkorps Le Cadre Noir.Et andet sted i byen bor den succesrige børneadvokat Natasha Macauley i et stort hus, som hun stadig deler med sin charmerende, men umulige eksmand. Natasha har travlt på sit arbejde, men hendes privatliv er noget rod, og da det viser sig, at hun måske har begået en alvorlig fejl i en sag, hun har arbejdet på, begynder hendes liv at falde fra hinanden.Skæbnen får Sarahs og Natasha stier til at krydses på et tidspunkt, hvor Sarah har hårdt brug for hjælp og Natasha for at gøre noget godt, men spørgsmålet er, om de kan hjælpe hinanden.Pressen skriver:»Moyes er en dreven fortæller, ja måske den bedste på sit felt. «- Fyens Stiftstidende»Hvis man er vild med Mig før dig, vil man også elske Det store spring. I romanen understreger Jojo Moyes sin status som dronningen af romantiske feel good-romaner. Som forfatter er Jojo Moyes eminent god til at beskrive mennesker og ikke mindst relationerne mellem mennesker. «- Anne Juul Andersen, Litteratursiden.dk
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Det store spring-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jojo Moyes. Med webstedet defalske9ere.dk læses Det store spring online nu så nemt!

Det store spring | Det Danske Filminstitut

Det store spring bagud Beijing-arrangementet er en hån mod den olympiske idé, men det har OL været før - det nye er, at OIC og det internationale samfund affinder sig med et værtsland, der blæser på demokrati, menneskerettigheder og ytringsfrihed - uden et bjæf.

Det store spring, E-bog • Se pris (5 butikker) hos ...

Det store spring Fremad fik katastrofale konsekvenser for Kina - og blev den indirekte årsag til, at forholdet mellem Kina og Sovjetunionen blev kølnet så meget, at Sovjetunionen i 1960 trak alle eksperter og rådgivere hjem fra Kina.

RELATEREDE BØGER

Dronningeporten
Prinsesse Enhjørning - Det Mørke Palads
Tjänstekvinnans son
Costa Rica
Pause
Czyściciel 2: Skok
Vollmond - Kurzkrimi
FORBRYDELSER I DK
Masada
Kompetanseløft
Notre-Dame
Stenrosen
Warsaw Pocket
Ndoto Yangu ya Kutekwa Nyaraka - Hadithi Fupi ya Mapenzi
Dragons - væk dragerne til live
Normannernes Historie
Slaap maar zacht
Fødselsdagsbussen