Udviklende øjeblikke

UDGIVELSESDATO 07-05-2019
FORFATTER Rikke Yde Tordrup
ISBN 9788750053132
FILSTØRRELSE 10,66 MB
FILNAVN Udviklende øjeblikke.pdf
Defalske9ere.dk Udviklende øjeblikke Image
'Skab udviklende øjeblikke for dig selv ved at læse bogen.' *****Danske kommuner'En af de bedste bøger om udviklingspsykologi i pædagogisk arbejde. Konkret, velskrevet og praktisk indblik i, hvordan pædagogen skaber udviklende øjeblikke med børn.'FolkeskolenEn hverdag med mange udviklende øjeblikke understøtter og stimulerer en tryg tilknytning og god udvikling hos alle børn. Samtidig kan udviklende øjeblikke bruges som pædagogisk indsats i forhold til børn i udviklingsvanskeligheder.Rikke Yde Tordrup gennemgår de tegn, der kan være på, at et barn er i udviklingsvanskeligheder, og fortæller, hvordan man systematisk og målrettet kan støtte barnet. Som afsæt for bogen gennemgår hun indledningsvis tilknytningsteorien, udviklingspsykologien og den nyeste udviklingsvidenskab på en enkel og tilgængelig måde.I denne anden udgave af bogen er der blevet føjet et kritisk kapitel til om truslerne mod de udviklende øjeblikke - normeringer og læreplaner, digitalisering, travlhed. Den er desuden blevet udstyret med samtalekort, som kan bruges til samtaler med forældre og til faglige diskussioner på personalemøder og i studiekredsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Udviklende øjeblikke blev skrevet den 07-05-2019 af forfatteren Rikke Yde Tordrup. Du kan læse bogen Udviklende øjeblikke i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Rikke Yde Tordrup.

Udviklende øjeblikke | Arnold Busck

Udviklende øjeblikke er de øjeblikke, der opstår, når to mennesker etablerer en særlig form for mental kontakt. Hvad betyder hverdagens udviklende øjeblikke for et barns udvikling, og hvad skal pædagoger og andre voksne omkring barnet være opmærksomme på, både hos barnet og hos dem selv, for at disse øjeblikke kan opstå?

Udviklende øjeblikke - bog og samtalekort - sampak ...

I løbet af en dag opstår der øjeblikke mellem barn og voksen, hvor der er særligt potentiale for udvikling. I Udviklende øjeblikke kan du læse om, hvad den slags øjeblikke betyder for et barns udvikling, og hvad du skal være særligt opmærksom på, både hos barnet og hos dig selv, for at disse øjeblikke kan opstå.

Bogen gennemgår de tegn, der kan være på, at et ...

RELATEREDE BØGER

Съдбата на елфите 2: Каменното сърце
Drømmecykler og fodboldhunde
Midnatsjuvelen (Det glitrende hof 2)
Med ord og ikke med slag
Danmarks bjerge
Mysteriet om Flying Boy
Det ideale Hjem
Ægteskabsloven
Til dig der gerne vil have et godt liv
Døden kom til jul
Vredens ord
Den store runde seng
Far, mor og skilsmissen
Godt klaret, Sofie!
Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse
Database Access 2010
Hjemme