Maze Runner - Labyrinten

UDGIVELSESDATO 12-09-2014
FORFATTER James Dashner
ISBN 9788763836739
FILSTØRRELSE 10,51 MB
FILNAVN Maze Runner - Labyrinten.pdf
Defalske9ere.dk Maze Runner - Labyrinten Image
Træd ind i labyrinten, hvor kun den stærkeste overlever - og den hurtigste undslipper.Maze Runner (1) - Labyrinten er en hæsblæsende og hjernevridende fortælling, hvor intet er, som det er ud. Trilogien er solgt til udgivelse i 18 lande, og første bind er bogen bag efteråret 2014’s store ungdomsfilm.Husk. Overlev. Løb.Da Thomas vågner, kan han ikke huske andet end sit navn. Han er omringet af fremmede - drenge, som heller ikke kan huske noget fra før. I to år har de boet i lysningen. Hver måned er der kommet en ny til. Ingen ved hvorfra.Uden for de tårnhøje stenmure, der omgiver deres lille samfund, er der en uendelig og altid foranderlig labyrint. Den er drengenes eneste vej ud, men ingen er nogensinde kommet levende igennem den. Om natten lukker porten drengene inde. Og fjenderne ude.Den næste, der ankommer, er en pige. Den første pige nogensinde. Og beskeden, hun har med, ændrer alt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Maze Runner - Labyrinten er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter James Dashner. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse James Dashner bog online og også downloade det gratis!

Maze Runner - Labyrinten - Lydbog & E-bog - James Dashner ...

"Udbruddet" er en forhistorie til Maze Runner trilogien, hvor vi får lidt flere svar på, hvad der egentligt skete med de soludbrud og virussen, der ramte jorden, før Wicked blev dannet og labyrinten bygget. Vi følger to teenagere Mark og Trina, der befandt sig i undergrundsbanen, da soludbruddet brød ud og herved reddede livet.

Maze runner - labyrinten | Litteratursiden

Træd ind i labyrinten, hvor kun den stærkeste overlever - og den hurtigste undslipper. Maze Runner (1) - Labyrinten er en hæsblæsende og hjernevridende fortælling, hvor intet er, som det ser ud.

RELATEREDE BØGER

Sudan
Med natten mod vest
Kammeraten var forsvundet - eller dræbt
Selma, Anna och Elise
Lederen som vært– 6 roller og 4 positioner til løsningsfokuseret ledelse
Bærekraft i praksis i barnehagen
Dannelsens veje Fra oplysningstiden til romantikken
Kærlighed og omstilling
Arkitektens Måltid
Ond jagt
Ak og Ve
Måske fortæller jeg dig det en dag
Født i går