Drengen med vindsålerne

UDGIVELSESDATO 10-02-2020
FORFATTER Claus Berg
ISBN 9788726320015
FILSTØRRELSE 7,41 MB
FILNAVN Drengen med vindsålerne.pdf
Defalske9ere.dk Drengen med vindsålerne Image
En dag pakker Bobs far et par kufferter og forlader familien uden nærmere forklaring. Med ét er alting forandret. Farens fravær og morens afmægtige måde at forholde sig til det hele på, bliver begyndelsen på en rodløs og sørgmodig opvækst for Bob. Han lærer allerede i de tidlige ungdomsår at dulme sin længsel efter kærlighed og skuffelsen over de voksnes manglende ansvarlighed med sex, rusmidler og afstumpet vold. Men som en modvægt til forfaldet, fornemmer Bob også indimellem en svævende kvalitet i sig selv. Han har en iboende kraft, der kan trække ham op, når omgivelserne spænder ben og får ham til at falde.Informations litteraturanmelder Erik Skyum-Nielsen har sammenlignet Claus Bergs debutroman med Rifbjergs 'Den kroniske uskyld' og kalder den for et 'hudløst direkte portræt af en desperat ung senfirser-mand'.Claus Berg (1972-2005) var en dansk forfatter, der nåede at udgive to anmelderroste bøger i sit korte liv. Han debuterede i 1997 med novellesamlingen 'Mens vi venter på våren', og allerede året efter udkom romanen 'Drengen med vindsålerne'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Drengen med vindsålerne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Claus Berg. Med webstedet defalske9ere.dk læses Drengen med vindsålerne online nu så nemt!

Drengen med vindsålerne

Drengen med vindsålerne. Lån på biblioteket. Bog Drengen med vindsålerne Af Claus Berg ( 1998) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Originaludgave: 1998. Tags. drenge. følelser. kriminalitet. sex. vold. 1970-1979. 1980-1989. Danmark. Log ind for at anmelde ...

Døde - Kristeligt Dagblad

Drengen med vindsålerne (Lydbog MP3, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR nu!

RELATEREDE BØGER

Vad hände med barnen?
Spejlinger. Litteratur og refleksion
Kaptajn Underhyler i farver (4) - Professor Prutpotte og den skumle slagplan
Rejsende uden bagage
Kim og det store kup
Djavahir - Lucifers Träne
Meyers bageri
Champagne
Mig og gorillaen
Alt er muligt
Tiberius Tudefjæs og Skrid-Elvis
Edinburgh City Map
Positiv organisatorisk forandringskapacitet
De små monstre #9: Bibis ben
Ida har ikke lyst