Forholdsregler

UDGIVELSESDATO 17-10-2016
FORFATTER Sidsel Falsig Pedersen
ISBN 9788702226416
FILSTØRRELSE 4,99 MB
FILNAVN Forholdsregler.pdf
Defalske9ere.dk Forholdsregler Image
Størsteparten af bogens historier er fortalt af et 'jeg' - som regel en ung kvinde - og fokus er tit forholdet til det modsatte køn - som fortællingen om kvinden, der frygter, at hendes nye kæreste roder i hendes ting og læser i hendes dagbog, mens han befinder sig alene i hendes lejlighed. Der er det måske vordende kærestepars tur til Ikea, en piges hjemkomst fra ferie til sin jaloux kæreste, et pars telttur i hans forældres have, en ung kvindes møde med en hund, en anden kvindes besøg på et værested for hjemløse, besøget i en tv-værts hjem og mange flere.Sidsel Falsig Pedersen, født 1970, bosat i København. Debuterede med digte i Hvedekorn 1994. Hun har tidligere udgivet romanen En hel dags kærlighed (1997) og novellesamlingen Ejerskifte (2000).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Forholdsregler blev skrevet den 17-10-2016 af forfatteren Sidsel Falsig Pedersen. Du kan læse bogen Forholdsregler i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sidsel Falsig Pedersen.

Clostridioides difficile-infektion (CDI)

Spørgsmål og svar om ny corona­virus og COVID-19 Få svar på dine spørgsmål om coronavirus. Vi samler løbende svar på de spørgsmål vi modtager i den myndighedsfælles hotline, så her kan du altid holde dig opdateret om alle forholdsregler på sundhedsområdet i forbindelse med coronavirus/COVID-19.

Clostridioides difficile-infektion (CDI)

Forholdsregler ved tordenvejr; Hvis du rammes; Når stødet ikke er et lynnedslag; Kornmod; Kuglelyn; Røde feer, blå jets og elvere; Når man ser lyn og hører torden, er det vigtigt at tænke på følgende. Søg ikke ly under træer, specielt ikke et enkeltstående træ, og heller ikke i et telt under et træ.

RELATEREDE BØGER

Uten sammenligning : festskrift til Eivind Smith 70 år
Proceedings of the Danish Institute at Athens
Kasper filmer
Sporene vi efterlader os
Petra og andre digte
Retsafgiftsloven
FC Fodboldvenner 8 - Valdes svære kamp
Frækt kup i Vatikanet
Morfars by
Kirke for de allermindste
Udenfor tjeneste
Bestikkelse og korruption
Kiinalainen palapeli
Ikke alltid fantastisk : psykiske reaksjoner i svangerskap og barseltid