Ham der slap væk

UDGIVELSESDATO 01-01-2007
FORFATTER Chris Ryan
ISBN 9788711301111
FILSTØRRELSE 1,14 MB
FILNAVN Ham der slap væk.pdf
Defalske9ere.dk Ham der slap væk Image
Sent om aftenen den 24. januar 1991 befinder de otte engelske elitesoldater sig langt inde på irakisk territorium. Deres opgave er at sabotere irakernes kommunikationslinjer og finde og destruere deres mobile Scud-missilramper. Men en pludselig krydsild med en gruppe irakiske soldater tvinger dem til at løbe for livet - ud i ørkenen. Deres mål er at nå den syriske grænse 120 kilometer mod nordvest, men den første nat splittes soldaterne på uforklarlig vis i to grupper.Lydbogen er en barsk og forbløffende autentisk beretning om krig og ukuelig vilje til overlevelse.Det var tanken om sin familie, der holdt den engelske SAS-soldat Chris Ryan i live, da han pludselig måtte klare sig på egen hånd i den irakiske ørken - fjendens territorium - under Golfkrigen.Chris Ryan er tidligere sergeant i British Special Forces. Allerede som 16-årig meldte han sig til den britiske hær, inden han blev optaget i eliteenheden 23rd SAS Reserves. Han blev kendt i offentligheden, da han som den eneste af en otte mand stor SAS-patrulje undslap mission Bravo Two Zero, der havde til formål at sabotere Scud Missile Launchers i det nordvestlige Irak under den Første Golfkrig. Ryan tilbagelagde mere end 300 km til fods under sin flugt - til fods, i en ørken. Dermed skrev Ryan militærhistorie som 'the longest escape and evasion by an SAS trooper or any other soldier.' Chris Ryan har siden skrevet spændingsromaner med baggrund i egne erfaringer som elitesoldat.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Ham der slap væk blev skrevet den 01-01-2007 af forfatteren Chris Ryan. Du kan læse bogen Ham der slap væk i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Chris Ryan.

Ni Chelsea-wonderkids der slap væk | PLBOLD.DK

Ham der slap væk. 4.2 100 5 Forfatter: Chris Ryan Oplæser: Peter Jorde. Findes som lydbog. Sent om aftenen den 24. januar 1991 befinder de otte engelske elitesoldater sig langt inde på irakisk territorium. Deres opgave er at sabotere irakernes kommunikationslinjer og finde og destruere deres mobile Scud-missilramper.

Har du svært ved at give slip på ham, der slap væk ...

Lyt til »Ham der slap væk« — Sent om aftenen den 24. januar 1991 befinder de otte engelske elitesoldater sig langt inde på irakisk territorium. Deres opgave er at sabotere irakernes kommunikationslinj…

RELATEREDE BØGER

Vi vinder når vi vågner
Politiet arresteret
William Wenton 3 - William Wenton og Orbulatoragenten
Två världar
Zonen 4 - De fordømte
Pepys' dagbog - Bind 1
Gys og guld
Min bedste ven og værste fjende
Den kæmpestore nissebog
Moders mælk. Til sidst
Trængselspatruljen
Sherif \
Mandarins resa
Vitello skal have en papfar
Baltisk mission
Matematrix, Repræsentationskort/Taltavle
Kommer du til mig
Semikolon