Ung i gamle dage Samtaler med fem vestjyske redningsfolk

UDGIVELSESDATO 12-01-2017
FORFATTER Erik Overgaard Pedersen
ISBN 9788711582916
FILSTØRRELSE 8,55 MB
FILNAVN Ung i gamle dage Samtaler med fem vestjyske redningsfolk.pdf
Defalske9ere.dk Ung i gamle dage Samtaler med fem vestjyske redningsfolk Image
Vesterhavet har altid haft en helt særlig betydning for folkene langs Jyllands vestkyst. Det kan ligge blikstille og skjule en kolde understrøm eller fråde vildt og skummende.I en række interviews fortæller de fem vestjyder Christian, Andreas, Clara, Søren og Herluf deres historie om, hvordan de kom ind i Redningsvæsnet i en tid, hvor livet som fisker stadig var forbundet med stor fare.'Samtaler med fem vestjyske redningsfolk' er sjette og sidste del af Erik Overgaard Pedersens serie, om hvordan det var at være 'Ung i gamle dage'. Bøgerne kan læses separat.Erik Overgaard Pedersen (f.1950) er en dansk historiker, oversætter, forfatter og lærer. Erik Overgaard Pedersen er født i Gråsten og er uddannet cand. mag i historie og engelsk fra Aarhus Universitet. Han har desuden erhvervet både en MA og en doktorgrad fra det prestigefyldte Ivy-league universitet Princeton i USA. Erik Overgaard Pedersens interessefelt er bredt, og han har i årenes løb beskæftiget sig med både kolonihistorie, 1960‘ernes amerikanske borgerrettighedsbevægelse, børn- og unges vilkår i Danmark omkring 1910 og 1920 og meget andet. Siden 2009 har Erik Overgaard Pedersen undervist på det danske gymnasium i Flensborg.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Ung i gamle dage Samtaler med fem vestjyske redningsfolk-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Erik Overgaard Pedersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Ung i gamle dage Samtaler med fem vestjyske redningsfolk online nu så nemt!

De gamle dage (tm) | Nyhed | Heavymetal.dk

Ideer til pigenavne. Vi har samlet en stribe gammeldags, fine navne til piger fra oldemors tid. Gode, gedigne, gamle danske pigenavne, nogle måske næsten glemt. Mangler du navneidéer, så tag et kig.

I gamle dage kaldte man dem sindssyge | Samvirke

Ideer til pigenavne. Vi har samlet en stribe gammeldags, fine navne til piger fra oldemors tid. Gode, gedigne, gamle danske pigenavne, nogle måske næsten glemt. Mangler du navneidéer, så tag et kig.

RELATEREDE BØGER

Operation Høje Nord
Voodookvinnans hemlighet
Operation Isbjørn
Den multikulturelle skole - integration og sortering
Gramhavet
Kritik, 47. årgang, nr. 211
Borgen Unplugged #113 - DF punkterer Lamborghinien
Den hvide væbner
Julias geheime Gelüste - Erotische Novelle
Svanirnir
Verdens ende
Den lille guide til psykiske problemer blandt medarbejderne
Tørkesommer