Epilepsi

UDGIVELSESDATO 18-11-2016
FORFATTER Jørgen Alving
ISBN 9788777498718
FILSTØRRELSE 1,51 MB
FILNAVN Epilepsi.pdf
Defalske9ere.dk Epilepsi Image
Nu udkommer FADL's Forlag med en helt ny basisbog i epilepsi på dansk!Bogen er særlig henvendt til yngre neurologer og pædiatere, alment praktiserende læger, sygeplejersker og psykologer. Det er desuden også tiltænkt at andre sundhedsfaglige grupper, såsom fysio- og ergoterapeuter og socialrådgivere kan have nytte af bogen.'Epilepsi - en basisbog' indeholder et omfattende stikordsregister, som vil lette den praktiske anvendelse af bogen i den daglige rutine. Derudover indeholder bogen også et afsnit med ordforklaringer, som skal øge læsbarheden for ikke-lægeligt personale.Bogen omhandlerbåde børn og voksne og gennemgår principperneved udredning og klassifikation af epilepsi samt medicinskog kirurgisk behandling. En vedlagt dvd synliggør de enkelte anfaldstyper og differentialdiagnoser. Der er et særligt afsnit for praktiserendelæger, som specielt fokuserer på diagnosenog henvisningsituation og de hyppigst forekommende medicinske interaktioner, som man møder i almen praksis. Bagest i bogener et appendixmed gennemgang af alle antiepileptika,som anvendes ved behandling. Dette appendix er udarbejdet for at kunne give læseren en hurtig over- sigt over de farmakologiske egenskaber ved de enkelte antiepileptika.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Epilepsi er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jørgen Alving. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Jørgen Alving bog online og også downloade det gratis!

Epilepsiambulatoriet

Epilepsi kan deles op i to former: Den uforklarlige epilepsi og epilepsi, der er opstået som følge af tidligere hjerneskader, f.eks. påkørsler, iltmangel eller infektioner. Dyrlægerne kender ikke årsagen til, at den uforklarlige epilepsi opstår, men dens natur kendes efterhånden godt, og der forskes fortsat i epilepsi.

Epilepsi — Socialstyrelsen - Viden til gavn

Epilepsi skyldes en sygelig tilstand i hjernen. Årsagen til lidelsen kan skyldes ydre faktorer, f.eks. infektioner i hjernen, svulster o.a., men i de fleste tilfælde kan man ikke finde årsagen. Anfaldene kan variere fra lette bevægelsesforstyrrelser med og uden tab af bevidstheden til unormal adfærd med brækning og diarré. Det mest kendte billede er en hund […]

RELATEREDE BØGER

Ben-Hur: Kertomus Kristuksen ajoilta
Dänischer sprachkurs : dansk grundkursus fra tysk
Tinder-taxi - en erotisk novelle
At regne ud hvor mange drikkepenge man skal give er det nemmeste i verden, shoutout til min familie og venner
Vejen til Warszawa
Jeg tror, livet er dejligt
Aberne. Genstart 2
Kimære
Bornholmske Hjerter
Aamurangaistus
Bubu fra Montparnasse
Ein neues Leben
Klude