Baaringgaard: En sjællandsk herregårdshistorie

UDGIVELSESDATO 14-09-2017
FORFATTER Zakarias Nielsen
ISBN 9788711727751
FILSTØRRELSE 1,61 MB
FILNAVN Baaringgaard: En sjællandsk herregårdshistorie.pdf
Defalske9ere.dk Baaringgaard: En sjællandsk herregårdshistorie Image
Der er forår i luften på Baaringgaard hvor Hofjægermesteren står til at modtage en ny gruppe ansatte den første maj. Hofjægermesterens datter er særligt begejstret, for rygtet lyder, at der iblandt de nye også er en yderst dannet ung mand, som måske kan være hende til gavn med hendes engelskkundskaber. Hofjægermesteren er dog skeptisk, for rygterne lyder også, at denne unge mand har kvindetække ...Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Zakarias Nielsen (1844-1922) var en dansk forfatter, der arbejdede som lærer til daglig. Han var særligt kendt for sine mange fortællinger og romaner, der omhandlede religiøse eller ideologiske emner. Zakarias Nielsen lod typisk sine værker foregå i konservative landsbymiljøer. Udover sin lærergerning og sit forfatterskab var han også en aktiv deltager inden for folkeoplysning. Hans første bog udkom i 1871 under titlen 'Sange og Smaadigte'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Baaringgaard: En sjællandsk herregårdshistorie er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Zakarias Nielsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Zakarias Nielsen bog online og også downloade det gratis!

Sjællandsk Fodbold - Roskilde, Denmark

Det skete dog først i 1795, da en jysk og en sjællandsk-fynsk kommission fastsatte hoveriet på omkring 80 godser. Ved en forordning i 1799 blev der givet retningslinjer for hoveriets fremtidige organisation på baggrund af de gennem 1790'erne etablerede aftaler om omfang og karakter.

Herregårdshistorie

Free 2-day shipping on qualified orders over $35. Buy En herregårdshistorie - eBook at Walmart.com. En herregårdshistorie - eBook. Average rating:0out of5stars, based on0reviewsWrite a review.

RELATEREDE BØGER

Betingelsesløst. Danmark under den anden verdenskrig
Ronin 4 - La garra - Dramatizado
Tilbage til nutiden
Under mausolæet
Og tiden i vild tilstand mod min hud
Nunavut
Kragernes rige
Babettes gæstebud
Aiglans Garde
Ostseeküste von Lübeck bis Dänemark
Løvindens sang #1: Alanna
Annesisses vej
Lillebror og knorten får en legekammerat
Bill & Ben renser røvere ud