Sommerhus med swimmingpool

UDGIVELSESDATO 17-05-2018
FORFATTER Herman Koch
ISBN 9788772006369
FILSTØRRELSE 6,98 MB
FILNAVN Sommerhus med swimmingpool.pdf
Defalske9ere.dk Sommerhus med swimmingpool Image
Ny nervepirrende roman af forfatteren til bestsellerromanen MiddagenDa en lægelig fejl leder til den berømte skuespiller Ralph Meiers død, bliver celebritylægen Marc Schlosser nødt til at skjule fejlen for sine patienter og sin familie. Når alt kommer til alt, er et uplettet ry afgørende i hans branche. Men han kan ikke blive ved at skjule sandheden – hverken for sig selv eller for Lægetilsynet.Sagen er, at Marc ikke ligefrem er ulykkelig over Ralphs død. Da familien Schlosser tilbragte sommeren i Ralphs overdådige middelhavsvilla sammen med Ralph, hans kone Judith og filminstruktøren Stanley Forbes, blev Marcs ældste datter voldtaget. Gerningsmanden blev ikke afsløret, men Marc er overbevist om, at det enten var Ralph eller Stanley. Der samler sig hårdtslående beviser mod Marc, men sagen er endnu mere kompliceret, end den ser ud ved første øjekast.En medrivende roman om de valg, vi foretager os, og de konsekvenser, de får.”Ondskabsfuldt morsom, intens og foruroligende – det her er en ferie, du aldrig glemmer.” – Daily Mail
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sommerhus med swimmingpool-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Herman Koch. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sommerhus med swimmingpool online nu så nemt!

Stort sommerhus med indendørs pool → Lej hos Luksushuse

Store sommerhuse med pool. Når I lejer et sommerhus med pool enten i Danmark, eller i et af de mange andre lande, hvor vi tilbyder feriehuse med pool, vil i ofte få jer et meget stort sommerhus med plads til hele familien og gæster. Her er der plads til at alle kan få sig en god ferie, både ung som gammel.

Luksushuse med pool fra Skanlux - vi kalder dem Aqua huse

Sommerhus A: Villa B: Skønt sommerhus ved Hornbæk med lukket gårdmiljø, træterrasse og opvarmet swimmingpool. Stor lystejendom med opvarmet saltvandspool på den store terrasse med udsigt til ejendommens park.

RELATEREDE BØGER

Videnskabernes København
Königreich der Träume - Sequenz 1: Die schlafende Prinzessin
Flygturen
Anstalten
Over sukkenes bro
Dansk-Engelsk Juridisk Ordbog
Tæft, trit og retning
Den lille heks giver en blomst
Schéhérazade – Une comédie érotique
Jeppe Aakjær og Thøger Larsen - En brevveksling 1902-27