Den tatoverede fisk

UDGIVELSESDATO 12-01-2017
FORFATTER Robert Fisker
ISBN 9788711702819
FILSTØRRELSE 6,33 MB
FILNAVN Den tatoverede fisk.pdf
Defalske9ere.dk Den tatoverede fisk Image
Jan Peters er sat til at finde en del af de kulturskatte, som nazisterne stjal fra landene, som de besatte under 2. Verdenskrig. Nu er krigen slut og Tyskland står tilbage som en rygende ruin. Men i ly af murbrokker gemmer sig mere end blot skatte. En gruppe nazister, der nægter at overgive sig, planlægger at tage magten tilbage i Tyskland - men først skal de på skattejagt...Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der hovedsageligt skrev bøger til børn og unge. Robert Fisker debuterede i 1935 og udgav i løbet af sin karriere i omegnen af 150 bøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den tatoverede fisk-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Robert Fisker. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den tatoverede fisk online nu så nemt!

Den tatoverede fisk af Robert Fisker som bog - Bogreolen.dk

"Den tatoverede fisk" [2. udgave, 1. oplag] af Robert Fisker - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Børnebøger. Udgivet 11/10-2017. Vejer 209 g. 155 sider. Jan Peters er sat til at finde en del af de kulturskatte, som nazisterne stjal fra landene, som de besatte under 2. Verdenskrig. Nu er krigen slut og Tyskland står tilbage som en rygende ruin.

Den tatoverede fisk af Robert Fisker (e-bog, epub)

Det tatoverede hus Af adminfisk 17. juli 2017 18. september 2019 Forfaldendt, forladt og fyldt med historier. I et industriområde i Aalborgs østlige ende, finder man dette udrangerede hus. ... Besøger man den lille bygning, er det umuligt ikke at se skriften på væggen ...

RELATEREDE BØGER

Sam, pas på! Læs Lydret 1
Novo Nordisk - samfundsansvar som vindermodel
Londons bedste pubber
Apollons prøvelser (2) -Den dunkle profeti
Snagg – en sjöman med krut i
The Medieval Cookbook
Fagdidaktik i sprogfag
Naturlig kærlighed
The Story of Kullervo
Hunden Ib
Jeg vil gøre alt for dig
Bogen til Far
Harz: Wanderführer mit Extra-Tourenkarte