Nej! Nej! Nej! Jeg vil ikke køre med dig

UDGIVELSESDATO 23-04-2020
FORFATTER Petra Lazik
ISBN 9788740657968
FILSTØRRELSE 4,44 MB
FILNAVN Nej! Nej! Nej! Jeg vil ikke køre med dig.pdf
Defalske9ere.dk Nej! Nej! Nej! Jeg vil ikke køre med dig Image
På vej til børnehave møder Marie og hendes bror Max en mand i en bil. Han tilbyder dem at køre med. Selvom Max meget gerne vil op at køre i den flotte, røde sportsvogn, stoler Marie på sin mavefornemmelse og siger højt og tydeligt: ”Nej!” Og da børnene kommer over i børnehaven, fortæller de pædagogen, hvad de har oplevet.“Nej! Nej! Nej! Jeg vil ikke køre med dig” handler om, hvordan børn skal forholde sig, hvis de bliver kontaktet af en grænseoverskridende fremmed på gaden eller på legepladsen. Alle forældre ønsker, at deres børn skal være opmærksomme på farer. Men hvordan kan man gøre sit barn bevidst om sådan et tema uden at skabe usikkerhed og angst? Denne billedbog giver familier og pædagoger redskaber til at tage en alvorlig samtale med børnene på en positiv og nænsom måde. Den viser, hvor vigtigt det er at formidle den nødvendige viden til børnene, så de kan passe på sig selv uden at gå rundt at være bange.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Nej! Nej! Nej! Jeg vil ikke køre med dig er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Petra Lazik. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Petra Lazik bog online og også downloade det gratis!

TV 2 - bedst på breaking og live

Medical College Admission Test, eller MCAT, er mere end bare en formalitet for medicinsk skoleadgang. Nedenfor er vigtigheden af MCAT: MCAT hjælper medicinske skoler med at sammenligne ansøgere ved at bruge en måling, der er den samme, uanset hvad din skole, forskning...

Hvem har råd til at køre med DSB? - politiken.dk

Ønsker du at rejse med DSB 1' Regionaltog på flere rejser inden for en samlet periode, har du også mulighed for at tilkøbe et tillægskort til DSB 1' Regional (minimum 30 dage) i DSB app. Det er ikke muligt at købe rejsekort pendlerkort til DSB 1', som gælder til alle tog.

RELATEREDE BØGER

Rasmus Klump på troldejagt
Elämän havainnoita VII
Træmuseet
Hiking and Cycling in the Black Forest: Walks, treks and cycle rides in southern Germany
Dommen er afsagt
Spiselige svampe og deres giftige dobbeltgængere
Dage uden sult
Colloquial Mandarin Chinese - The Complete Course for Beginners
Fri agent
De hellige haller
Fit på 100 dage
Elverdronningens riddere 3: Den brændende borg
24 gode gerninger
Trekking in the Alps
Klassen\n