Den hårde virkelighed

UDGIVELSESDATO 28-06-2018
FORFATTER Elisabet Og Per Reymers
ISBN 9788711937648
FILSTØRRELSE 10,33 MB
FILNAVN Den hårde virkelighed.pdf
Defalske9ere.dk Den hårde virkelighed Image
Anita har fået en stilling som narkosesygeplejerske på hospitalet i en lille idyllisk by, hvor hun venter at finde fred og ro. Men allerede efter et par dages forløb møder hun den barske virkelighed, da hun må følge med i en politiudrykning, der ændrer hele hendes liv. Den fred og ro, hun sådan har længtes efter, bliver afløst af den hårde virkelighed.Ann Signe Elisabeth Björkhem (f. 1947) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række romaner under pseudonymet Elisabet og Per Reymers. Hun har desuden oversat romaner af blandt andre Barbara Cartland, Sophie Kinsella, James Redfield og Monica Ali til svensk. Mange af Ann Björkhems romaner er udkommet i romanserien 'Vita Serien'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Den hårde virkelighed blev skrevet den 28-06-2018 af forfatteren Elisabet Og Per Reymers. Du kan læse bogen Den hårde virkelighed i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Elisabet Og Per Reymers.

Den hårde sygeplejerske - Ladygitte

Vi ser familiens dagligdag gennem de tre huse: den hårde virkelighed i marken, aftenerne med hygge i landsbyhuset og kærlighedshistorierne fra kærlighedshuset. Traditionen med kærlighedshusene har eksisteret, så langt tilbage man kan huske i stammen.

Total viking power!!! Du spørger; jeg svarer. Fed debat ...

Den fred og ro, hun sådan har længtes efter, bliver afløst af den hårde virkelighed. Ann Signe Elisabeth Björkhem (f. 1947) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række romaner under pseudonymet Elisabet og Per Reymers.

RELATEREDE BØGER

Kultur og sundhed
Livet og døden og kærligheden og den slags
Studien zum dänischen Strafrecht
Hvorfor Israel?
Vom Hindukusch nach Hellenthal - Kurzkrimi aus der Eifel
En baby! Siger Nora
Peter Pan og Wendy
Nahka ja kumi
YouTubere
La Cenicienta