Tysktime

UDGIVELSESDATO 01-03-2019
FORFATTER Sigfried Lenz
ISBN 9788726148800
FILSTØRRELSE 4,21 MB
FILNAVN Tysktime.pdf
Defalske9ere.dk Tysktime Image
Siggi er blevet sendt til en anstalt for vanskelig unge, og i tysktimen skal han skrive om 'Pligtens glæder'. Det bliver en beretning om hans far, politibetjenten i Rugbüll ved den dansk-tyske grænse, og dennes nidkære overvågning af nazisternes maleforbud, udstedt til maleren Nansen (Nolde). Samtidig er det også en storslået og humoristisk beskrivelse af marsken og dens befolkning midt i krigens vanvid,en advarsel mod blind lydighed og dens fatale følger. Lenz' mesterværk udkom i 1968 og betragtes i dag som en klassiker. Romanen er oversat af Birgitte Brix.Siegfried Lenz (1926-2014) var en berømt tysk forfatter, der blandt andet skrev romaner, noveller og dramatik.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Tysktime blev skrevet den 01-03-2019 af forfatteren Sigfried Lenz. Du kan læse bogen Tysktime i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Sigfried Lenz.

Glemt lille mesterværk af Siegfried Lenz er udkommet på ...

Tysktime. Af Siegfried Lenz (2015) Dansk . Mange år efter genoplever en ung mand sin uløselige konflikt mellem pligten til at adlyde sin far og pligten til at hjælpe et uskyldigt offer for nazismen. samfundsskildringer. Lydbog (net) Tysktime. Af Siegfried Lenz (2019)

Siegfried Lenz | forfatterweb

Tysktime, 1970): En politibetjent skal i nazitiden sørge for, at en af hans bekendte, en kritisk maler — ikke uden lighed med Emil Nolde — overholder regimets forbud mod at male. Mens betjenten er nidkær, gør hans søn oprør ved at redde malerens billeder og sætter dermed spørgsmålstegn ved faderens — og tyskernes — mekaniske pligtopfyldenhed.

RELATEREDE BØGER

Sindstequila
Le Diadème de Beryls
Østen
Kauneimpia runoja, osa 11 \
Gudspartiklen
Operasjonssykepleie
Mozambique & Malawi
Læs-LIX: Fluen Ole (Sampak 1-5)
Das Klümpchensglas und andere Geschichten aus der Eifel
FBI – maailman merkittävin poliisiorganisaatio?
Vilde viking
Den blå kjole / Aldrig mere ... altid?
Płomienie winy: część 3