Gaias forsvindende ansigt

UDGIVELSESDATO 06-06-2019
FORFATTER J. E. Lovelock
ISBN 9788770701907
FILSTØRRELSE 10,36 MB
FILNAVN Gaias forsvindende ansigt.pdf
Defalske9ere.dk Gaias forsvindende ansigt Image
De miljømæssige forstyrrelser, som vi er vidner til i begyndelsen af det 21. århundrede, er i færd med at udvikle sig endnu mere dramatisk end de konventionelle klimaforskere har stillet i udsigt, skriver James Lovelock.»Vores nuværende industrielle civilisation er håbløst uegnet til at overleve på en overbefolket og underforsynet planet, og den lader sig forblinde af den illusion at geniale opfindere og den generelle udvikling vil forsyne den med det skohorn der skal til for at lempe os ind i den niche, vi mener, vi burde tilkomme.«Afsmeltningen fra Arktis og Antarktis accellererer. Samtidig bevirker vandmangel, nedslidning af naturgrundlaget, naturkatastrofer og ekstrem-vejr tillige med overbefolkning, at katastroferne står i kø.James Lovelock har siden 60´erne været optaget af klimaet og han har været en aktiv deltager i debatten. Han har udgivet en lang række forskningsartikler og bøger. Hovedland har været Lovelocks danske forlag siden grundbogen med Gaia-hypotesen udkom i 1987. Af Lovelock er der udkommet Gaia - et nyt syn på jordens liv (1987), Jordens tider (1989) og Gaias hævn (2006).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Gaias forsvindende ansigt-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter J. E. Lovelock. Med webstedet defalske9ere.dk læses Gaias forsvindende ansigt online nu så nemt!

Forside : Forlagene Hovedland og BOGAN

Gaias forsvindende ansigt: En sidste advarsel (Häftad, 2019) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu!

Gaias forsvindende ansigt - En sidste advarsel - KopK

James Lovelock: Gaias forsvindende ansigt. Oversat af Arne Keller. Hovedland 2010 . 239 sider. Pris 249 kr. James Lovelock er en verdenskendt og anerkendt Engelsk fysiker, som i mange år har beskæftiget sig med jordens tilstand.

RELATEREDE BØGER

Colombia
Hush, Hush #4: Englenes fald
Rom for omsorg?
Paulus om identitet
Udsigt fra et rugbrødstårn
De tre dødsjockeyer
Dimas drøm
Bedragets bog
Troldepus i Skåne
Det politiskes begreb
Den grønne frakke
Jungfrau-Region, Thunersee, Brienzersee
De uansvarlige
Den lille havfrue HC (Dansk)
Evangelierne
Hundrede og én dag: Beretning fra Bagdad
Ghostplayer
Ruokahalu kasvaa syödessä