Ud af det blå

UDGIVELSESDATO 09-01-2017
FORFATTER Mary Terhune
ISBN 9788702230437
FILSTØRRELSE 6,83 MB
FILNAVN Ud af det blå.pdf
Defalske9ere.dk Ud af det blå Image
Hvad vil det sige at være menneske? Består vi udelukkende af de kemiske stoffer og bioelektriske processer, der udgør vores fysiske krop? Eller er vores essens en usynlig, spirituel gnist, der kommer fra en ikke-fysisk og højere virkelighed?Forfatteren Mary Terhune bekendte sig til det første, fysiske verdenssyn, men på grund af en række usædvanlige og anderledes bevidsthedstilstande, der spontant dukkede op, vågnede hun op til et spirituelt verdenssyn.Ud af det blå er en gribende, personlige beretning om hendes livsforvandlende spirituelle oplevelser, og hvordan de forandrede hendes liv. Midt i en livskrise, hvor hun var følelsesmæssigt og finansielt på lavpunktet i sit liv, begyndte hun at få visioner af Jesus, der indviede hende i udogmatiske åndelige sandheder.Hendes indre transformation ledte bl.a. til at hun begyndte at arbejde som alternativ behandler med homøopati. Hun har skrevet bogen for at forsikre læserne om, at der er en højere mening med alt her i livet, og at vi alle er på en spirituel udviklingsvej. Bogen er inspirerende, let læst og fuld af forfatterens dybe spirituelle indsigter.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Ud af det blå er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Mary Terhune. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Mary Terhune bog online og også downloade det gratis!

Ud af det blå - UD & SE

Ud af det blå Sandie Westh sad på universitetet og gik i spåner, da DR ringede og indbød hende til en casting, hun ikke havde søgt. Men hvor havde de støvet hende op? På Twitter. Læs, hvordan radioværten fik jobbet, hun ikke vidste, hun drømte om.

Verdensmester ud af det blå - Orientering Online

Det prøvede vi så igen sådan lidt ud af det blå midt i januar, og et par dage senere sad jeg nede i Flensborg. Jeg tog en snak med Anders, ...

RELATEREDE BØGER

Edward 2.
Dansk arkitektur
Selvmord eller -
Synd
Havets arbetare
Drottningens barn
Gulddrømmen
Altid tilgivelse
Philadelphia: Including Pennsylvania Dutch Country
Nyförälskelse - erotisk novell
На милостта на господаря ми – еротичен разказ
Sophie Brahe kommer
Flyktningers psykiske helse
Hej Luca
Kategoristyrt inköp
Én mand gør ingen vinter
Vandskaden og andre oversete dyr
Robinson-koulu