Samfundet

UDGIVELSESDATO 28-06-2019
FORFATTER none
ISBN 9788771845778
FILSTØRRELSE 9,34 MB
FILNAVN Samfundet.pdf
Defalske9ere.dk Samfundet Image
I perioden 1500-1800 melder samfundet sig gradvist som en ny historisk realitet i den tidlige moderne litteratur: En symbolsk, moralsk og værdimæssig orden kommer til syne, og der opstår nye koder for fremtræden og samkvem, skik og brug. Gennem ti nedslag i litterære værker som Baldassare Castigliones Hofmanden, Frances Burneys Evelina og Jean-Jacques Rousseaus Julie eller den nye Héloïse undersøger førende danske og norske forskere, hvordan den nye sociale virkelig træder frem i periodens litteratur, og hvordan fortællinger om omgangsformer, fællesskab, anerkendelse og undertrykkelse har været med til at forme de europæiske samfund.Europæisk litteratur 1500-1800. Samfundet er tredje bind i serien Europæisk litteratur 1500-1800. De to første bind handlede om, hvordan verden uden for Europa blev fremstillet i europæisk litteratur, og om, hvordan litteraturen forholdt sig til udviklingen af den moderne stat. Det fjerde og sidste bind vil undersøge fremstillingen af individet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Samfundet blev skrevet den 28-06-2019 af forfatteren none. Du kan læse bogen Samfundet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren none.

Inkontinens koster samfundet mindst to milliarder kroner ...

Nyheder tryk på pilen Det kan varmt anbefales, at du melder dig ind i Bogø-samfundet for at holde forbindelsen til skolen og dine gamle kammerater, ved at deltage i den årlige IG eller BK fest.

Samfundet.no

Årets første nyhedsbrev er på gaden og ser både frem og tilbage. Nyhedsbrevet indeholder blandt andet formandens klumme om Dannebrog 800, Genforeningen og repræsentantskabsmødet. Søren skriver også om Genforeningen i sin artikel samt om systuen på Christiansborg, Danmarks-Samfundet i 1919, Dannebrogsviden og kort om kirkelige flagdage.

RELATEREDE BØGER

Meyermetoden
Frivillighed
Frosten hjælper
Vild med fyr og flamme
Esben møder sin skæbne
Strik fra Setesdal
Morgendagens mand
1-0 til Danmark - EM 2004
Manden, der fik skåret sin hjerne i skiver
For en nats kærlighed
Gåsehud - Dukkernes nat
Forfatterdrømme
Et sted kaldet frihed
Landet bortanfor landet : Område 51