På fersk gerning

UDGIVELSESDATO 03-10-2017
FORFATTER William Marvin
ISBN 9788711484081
FILSTØRRELSE 8,55 MB
FILNAVN På fersk gerning.pdf
Defalske9ere.dk På fersk gerning Image
En pinefuld opvågnen hos en kvinde får Clay til at bekymre sig om sit helbred og beslutte sig til at slå sig til ro. Byen Rosebud i Montana er et livsfarligt valg. Der blæser hotelejerens liderlige kone på hans afvisninger, mens en nybagt enke glemmer at sørge og i stedet drømmer om at elske. Myrder Clay sheriffen i Miles City, og plyndrer han Rosebuds bank? Byens borgere tror ikke på Clays uskyld, og han tvinges til at løbe spidsrod mellem rygende geværmundinger. For Clay gælder det om at gribe den skyldige PÅ FERSK GERNING – eller dø.William Marvin Jr. er pseudonym for den svenske forfatter Bengt-Åke Cras (f. 1943). Cras har skrevet et utal af ungdomsbøger, noveller, dokumentariske bøger og en lang række romaner af den særlige genre, som han kalder 'sexy western'. Clas‘ bøger er altid fyldt med dramatik og underholdning, uanset om de handler om ishockey, Det vilde Vesten eller noget helt tredje. Ud over pseudonymet William Marvin Jr. har Clas udgivet under navnene Carina Fjällström, John Burell, Janne Bond og Ivar Backhoff.William Marvins westernserie, Sexy Western, følger cowboyen Clay Allison og hans oplevelser rundt omkring i Det vilde Vesten. Clay har et stort talent for at rode sig ud i alle de underholdende situationer, der skal til for at skabe en god tju-bang-roman. Marvins kombination af god gammeldags cowboyer og indianere blandet med lidt hed sex her og der garanterer underholdningen, så snart man åbner én af hans bøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse På fersk gerning-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter William Marvin. Med webstedet defalske9ere.dk læses På fersk gerning online nu så nemt!

Taget på fersk gerning: Topatlet anholdt midt i ...

Politiet efterlyser tre mænd med mellemøstlig udseende, som onsdag aften ved 22.30-tiden blev taget på fersk gerning i færd med at begå indbrud i en privat beboelse i Næsbyhoved-Broby.

Tog tyv på fersk gerning - blev slået i hovedet med ...

Politiet efterlyser tre mænd med mellemøstlig udseende, som onsdag aften ved 22.30-tiden blev taget på fersk gerning i færd med at begå indbrud i en privat beboelse i Næsbyhoved-Broby.

RELATEREDE BØGER

Kongens hunde
Havets hvisken
Den danske reformation
Ærmelina er i ondt lune
Efterladte Digte
Sommerfugl i frost
Bvadr - hvem prutter?
Alene 4: De røde dysser
Lisa och Luna #1: Veterinären
En kniv i ryggen
Cabo de Gata
Organisation, innovation og supply chain
Syndfloder
Brittany with Kids
Blåfrakkerne: Barndomsår