Problemhund og hundeproblemer

UDGIVELSESDATO 02-01-2009
FORFATTER Anders Hallgren
ISBN 9788790828516
FILSTØRRELSE 4,22 MB
FILNAVN Problemhund og hundeproblemer.pdf
Defalske9ere.dk Problemhund og hundeproblemer Image
Hundepsykologien er kommet langt i løbet af de mange år, forfatteren og hundepsyologen Anders Hallgren har arbejdet med emnet. I dag kan de fleste hunde med problemer forandres og blive velfungerende og veltilpassede. Takket være en mængde analyser og træningsmetoder, som Anders Hallgren har arbejdet sig frem til, er prognosen god for næsten alle slags problemer. Ved hjælp af analyser kan man danne sig et billede af årsagen til hundens adfærd og påvirke den. I Problemhund og hundeproblemer kan du læse om både normal og unormal hundeadfærd, og du kan få hjælp til at analysere, træne og behandle din hunds problemer på samme måde som en hundepsykolog ville gøre. Anders Hallgren anses for at være verdens første hundepsykolog og den, der har grundlagt og udviklet hundepsykologien.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Problemhund og hundeproblemer er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anders Hallgren. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Anders Hallgren bog online og også downloade det gratis!

Problemhund og hundeproblemer af Anders Hallgren | Bog & idé

Problemhund og hundeproblemer. af Anders Hallgren. Beskrivelse Hundepsykologien er kommet langt i løbet af de mange år, forfatteren og hundepsyologen Anders Hallgren har arbejdet med emnet. I dag kan de fleste hunde med problemer forandres og blive velfungerende og veltilpassede. Takket ...

Få Problemhund og hundeproblemer af Anders Hallgren som ...

I Problemhund og hundeproblemer kan du læse om både normal og unormal hundeadfærd, og du kan få hjælp til at analysere, træne og behandle din hunds problemer på samme måde som en hundepsykolog ville gøre. Anders Hallgren anses for at være verdens første hundepsykolog og den, der har grundlagt og udviklet hundepsykologien.

RELATEREDE BØGER

Terrorens kalifat
Tid til historie
Det er bare Rita
Vitus får en piskat
Singelsemester
Når gymnasiet er en fremmed verden
Samlede digte
Dansk naturvidenskabs historie Natur, nytte og ånd
Kan du huske skoletiden?
De små monstre - Toms arm falder af
मेमोरीज़ ऑफ़ यू - एक कामुक लघुकथा
Eddus drager
Katinka
De første ord
Zombiefabrikken
Ulve
Min store overraskelse