Kim og den brækkede kniv

UDGIVELSESDATO 10-10-2016
FORFATTER Jens K. Holm
ISBN 9788711498996
FILSTØRRELSE 1,78 MB
FILNAVN Kim og den brækkede kniv.pdf
Defalske9ere.dk Kim og den brækkede kniv Image
Der stod detektivbureau over sommerhusets dør. Hvor blev alle kunderne af?Da præsten kom og bad os om at skaffe ham sine lysbilleder tilbage, var vi lidt skuffede.Vi ville hellere have haft en større sag – noget med internationale narkotikasmuglere eller den slags.Men det var nu alligevel godt, vi sagde ja!Læs i denne fantastisk spændende Kim-bog, hvordan Kim, Katja, Erik og Brille klarer ærterne endnu en gang.Bengt Janus Nielsen (1921-1988) var en dansk forfatter, som var aktiv under flere pseudonymer. Som Jens K. Holm udgav han Kim-bøgerne, der blev til en engelsksproget tv-serie i 26 afsnit. Hans kriminalroman Døden kommer til middag, udgivet under pseudonymet Peter Sander, blev filmatiseret under samme navn af Erik Balling, og under pseudonymet Britta Munk skrev han de 16 Hanne-bøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kim og den brækkede kniv blev skrevet den 10-10-2016 af forfatteren Jens K. Holm. Du kan læse bogen Kim og den brækkede kniv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jens K. Holm.

Bog Den Sorte Ravns forbandelse (Morganas kilder, nr. 1 ...

Kim og den brækkede kniv. Prøv gratis Kim og den brækkede kniv. 5.0 2 5 Forfatter: Jens K. Holm. Findes som e-bog. Der stod detektivbureau over sommerhusets dør. Hvor blev alle kunderne af? Da præsten kom og bad os om at skaffe ham sine lysbilleder tilbage, var vi lidt skuffede.

Jens K. Holm | LibraryThing

Peter Madsen nægter sig skyldig og hævder, at Kim Wall døde i en ulykke, og at han efterfølgende i en form for choktilstand besluttede sig for at partere liget. Der afventes dom i sagen den 25 ...

RELATEREDE BØGER

Bogen om Baltimore-familien
Pris på musikken
Birkedal
Le changement - c'est maintenant
Miltons ønskeliste
Nomade
Barsk begravelse
Børns perspektiver i vuggestuen
Min elskede bamse
Charlie spiller ud
3. december: Julemanden
Kleo og Karlo siger K
Claras krig
氛围——森林里