Pierre Bourdieu

UDGIVELSESDATO 28-09-2006
FORFATTER Lennart Rosenlund
ISBN 9788741203690
FILSTØRRELSE 6,28 MB
FILNAVN Pierre Bourdieu.pdf
Defalske9ere.dk Pierre Bourdieu Image
”Bogen er en vellykket introduktion for folk uden kendskab til Bourdieus sociologi [...]'Ulf Brikkjær, www.hexis.dkDen franske filosof, antropolog og sociolog, Pierre Bourdieu (1930-2002) er en af vor tids mest indflydelsesrige samfundstænkere. Han var en usædvanlig mangesidet forsker og, med sit skarpe blik for samfundet ofte skjulte magt- og dominansstrukturer, en vigtig stemme både i den franske og internationale debat.Pierre Bourdieu. En introduktion er den første af sin art i Danmark. Bogen dækker hele forfatterskbet og giver en loyal fremstilling af Bourdieus hovedværker og af centrale begreber som praksis, distinktion, habitus, felt, socialt rum, økonomisk, social, kulturel og symbolsk kapital.Bogen henvender sig til studerende og andre, der ønsker en forklarende indføring i Bourdieus tænkemåde, begrebsbrug og resultater.Annick Prieur er dr.polit. og professor i sociologi ved Aalborg Universitet. Carsten Sestoft er ph.d. i litteraturvidenskab og administrator ved Institut for Filosofi og Idéhisotrie, Aarhus Universitet. Desuden bidrag af Kim Esmark, ph.d. og lektor i historie ved Roskilde Universitetscenter og Lennart Rosenlund, dr.philos. og professor i sociologi ved Universitetet i Stavanger, Norge.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Pierre Bourdieu-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lennart Rosenlund. Med webstedet defalske9ere.dk læses Pierre Bourdieu online nu så nemt!

Pierre Bourdieu - Wikipedia

Pierre Bourdieu. En introduktion er den første af sin art i Danmark. Bogen dækker hele forfatterskbet og giver en loyal fremstilling af Bourdieus hovedværker og af centrale begreber som praksis, distinktion, habitus, felt, socialt rum, økonomisk, social, kulturel og symbolsk kapital.

Pierre Bourdieu - Biografia do sociólogo - InfoEscola

Minervamodellen er inspireret af den franske sociolog Pierre Bourdieu. I sine undersøgelser af, hvad der ligger til grund for de forskellige livsstile og ulighed i det franske samfund, anvendte Bourdieu to begreber: habitusbegrebet og kapitalbegrebet.

RELATEREDE BØGER

Afgjort på straffe!
Нос
Den grønne bueskytte
Grundloven med kommentarer
Meistererzählungen - Alphonse Daudet
I dag skal det være
Valentin - eroottinen novelli
Ko Samui & the Andaman Coast, Moon Spotlight
Det brogede bånd
Det vidende samfund
Sygelig sødme