Efterlyses: Søren

UDGIVELSESDATO 16-10-2017
FORFATTER Nis Boesdal
ISBN 9788711781227
FILSTØRRELSE 8,77 MB
FILNAVN Efterlyses: Søren.pdf
Defalske9ere.dk Efterlyses: Søren Image
'Søren kneb øjnene sammen. Sveden kantede sig ned over rynkerne. Lavede fugtige striber på hans kinder. Som skovsnegle.Det gjorde stadig ondt. Det dunkede. Hele tiden. Og det var ikke ved at blive bedre, det vidste han godt. Det blev værre.Han kiggede ned ad den sorte læderjakke. Skulderen og det øverste af ærmet var fyldt med lyse striber, fordi det sorte blev skuret af, da han ramte muren.Hvor stærkt havde han kørt?'Da 17-årige Søren ved et uheld kommer til at køre et 3-årigt barn ned med sin knallert, går han i panik. I stedet for at stoppe for at hjælpe flygter han på knallerten, og før han ved af det, er han efterlyst …Nis Boesdal (f. 1948) er en dansk forfatter, journalist og radiovært. Efter debuten i 1977 med digtsamlingen 'Ble ved ble' har Nis Boesdal udgivet en lang række digtsamlinger, historiske fortællinger og børnebøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Efterlyses: Søren-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nis Boesdal. Med webstedet defalske9ere.dk læses Efterlyses: Søren online nu så nemt!

86-årig mand efterlyses: Nu er der godt nyt

Efterlyses: Søren Af Nis Boesdal ( 1980) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Fra 14 år. Tags. flugt. stikke af. ulykker. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Fra 14 år. Tags. flugt. stikke af. ulykker. Bogdetaljer. Forlag. Centrum. Faustnummer. 05561698. ISBN. 9788758300016. Antal sider. 95. Andre bøger af ...

Efterlyses: Søren, E-bog • Se pris (4 butikker) hos ...

Ritas ægtefælle efterlyses efter usædvanligt fund i fuglehus: - Hvad søren er det? Masser af fugle besøger fuglehuset i Lund, hvor Vibeke Ørts og Kent Jensen lægger fuglefrø vinteren igennem. En af fuglene har tilsyneladende kvitteret for måltidet med en ring af guld, og nu håber parret at finde ringens ejermand.

RELATEREDE BØGER

Plejeboliger for personer med demens – indledende spørgsmål
Den tamilske tiger
Åbent hus PB
Trap Danmark: Rødovre Kommune
Der, hvor jeg tænker, er der altid mørkt
Skatten på kranieøen
Tupilakkens hævn
Noget frygteligt er altid lige ved at ske
Soffy er en heks
Tale er guld
Hørerøret
Blekingegadebetjenten
Hingsten Flammes dyst
Brændende ild
Den tabte sko
Alt om biografier - del 2
Lång väg hem
Skæbnestunder i Danmarkshistorien: Renæssancen
वॉयर - एक कामुक लघुकथा