Den rette mand, MP3

UDGIVELSESDATO 15-02-2017
FORFATTER Lee Child
ISBN 9788742601013
FILSTØRRELSE 5,79 MB
FILNAVN Den rette mand, MP3.pdf
Defalske9ere.dk Den rette mand, MP3 Image
17. bog i serien om actionhelten Jack Reacher#1 PÅ THE NEW YORK TIMES BESTSELLERLISTEFire mennesker sidder i en bil på vej gennem Midtvesten med kurs mod Chicago. Én mand kører, med øjnene på vejen. En anden sidder ved siden af ham og fortæller historier, der ikke hænger sammen. Og en kvinde på bagsædet, stille og bekymret. Ved siden af hende sidder en enorm fyr med brækket næse, der har blaffet sig til et lift østpå.Ikke langt bag dem ligger en mand stukket ihjel i en gammel pumpestation. Han blev set gå derind sammen med to andre, men kom aldrig ud igen. Alt tyder på en likvidering, knivdrabet er professionelt udført, og mordene er som sunket i jorden. Politiet er på stedet i løbet af få minutter, og kort efter ankommer FBI, fulgt af to andre statslige enheder. Sagen har højeste bevågenhed hos alle instanser, men ingen vil røbe hvorfor, eller hvem den dræbte er.Det eneste, Reacher ønskede sig, var et lift mod Virginia. Men intet er, hvad det ser ud til, og han opdager snart, at han befinder sig midt i et omfattende komplot, der gør ham til en trussel – for begge sider på samme tid.Det siger pressen:'Lee Child skal læses.' - Sara Blædel'En fascinerende, overlegen og selvsikker præstation.' - Sunday Times'Child er en mesterlig håndværker inden for thrillergenren.' - Entertainment Weekly'Lee Child er tidens stjerne inden for amerikansk spændingslitteratur.' - Los Angeles Times'Ren eskapisme … Han har nydefineret thrilleren til det 21. Århundrede.' - Daily Mirror'Jeg er ikke længere (hvis jeg nogensinde har været det) en objektiv kritiker. Jeg er snarere en Lee Child-fan. Jeg er pro-Reacher, hans rå, men godgørende kæmpe af en omflakkende, årvågen helt … Jeg vil helt sikkert også ræse gennem den næste.' - Independent'Det er med fart over feltet og nærmest filmisk fortællestil, at man bliver suget ind i historien ... bogen [er] svær at lægge fra sig' - Rikke Bruun, Dansk BiblioteksCenter'Jeg elsker Reacher, han er den rette mand til at rive mig ud af dagligdagsuniverset.' - god-bog.dk
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den rette mand, MP3-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lee Child. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den rette mand, MP3 online nu så nemt!

Hyggemusik for klaver - Det gaar atter hjemad til den ...

Vi vil ganske forsigtigt komme med den påstand, at audiokurset "Single - på den fede måde" er det nærmeste man kommer en manual til, hvordan man kommer sig over et brud, bliver en glad single og med tiden måske en bedre kæreste rigere." Websitet: www.min.mave.dk . Audio-kurset (Mp3) koster 229,- incl. moms.

Den Rette Mand - Mp3 af Lee Child - Cd Lydbog - Gucca.dk

Få Den rette mand, MP3 af Lee Child som bog på dansk - 9788742601013 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Borgen Unplugged #141 - Er Socialdemokratiet ved at tabe det hele på gulvet?
Kærlighed og samliv
Mark spiller fodbold
Frygt og bæven
Affald og fantasi
Tori
Gnist
Yoga - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind
Overvågningskapitalismens tidsalder
Bliv hørt!
Ged eller mammut?
Luk solskinnet ind
Den spanske pave