Iqbal Farooq - og den lede julestjerne

UDGIVELSESDATO 16-10-2018
FORFATTER Manu Sareen
ISBN 9788711903759
FILSTØRRELSE 6,17 MB
FILNAVN Iqbal Farooq - og den lede julestjerne.pdf
Defalske9ere.dk Iqbal Farooq - og den lede julestjerne Image
En forrygende billedbog til julemåneden om Iqbal Farooq og hans familie fra Blågaardsgade - med en julestjerne på afveje og en julemand, der ikke har helt rent mel i posen. Det er den 24. december, og Iqbals far har fået en lys idé. Han vil have det største og flotteste træ i hele opgangen. Ja, på hele Nørrebro! Familien Farooq har aldrig før holdt jul, men selvfølgelig har de en plan. Desværre involverer den også skøre Onkel Rafig, og så går det som altid galt ?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Iqbal Farooq - og den lede julestjerne blev skrevet den 16-10-2018 af forfatteren Manu Sareen. Du kan læse bogen Iqbal Farooq - og den lede julestjerne i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Manu Sareen.

Iqbal Farooq og den lede julestjerne - eBook... - Walmart.com

Iqbal og hans bror og trofaste hjælper, Tariq, vil naturligvis overlevere den værdifulde superchip til myndighederne, men der kommer hel Serien har vundet adskillige priser, heriblandt Orla-Prisen. Iqbal Farooq-serien er hæsblæsende og tempofylde bøger om den forrygende familie Farooq fra...

Iqbal Farooq og den lede julestjerne - Kirjat - CDON.COM

Iqbal Farooq - og den lede julestjerne. 10. og sidste bind om Iqbal Farooq og hans bindegale familie. Ved et uheld havner alle i N... Hardcover.

RELATEREDE BØGER

Den digitale patient
Mirakler er ikke for alle og enhver
Ein Indianer kennt keinen Schmerz. Über Aging und Antiaging der Männer
Legenden om fugleungen
Livsrusen
Dinosaurernes vidunderlige verden
K, mint Klári 1. – Örökre a legjobb barátok leszünk!
Scotland's Highlands & Islands
Florence Popout Map
Winnie & Leo og Baby og Bøf
Øzlem og Øjvind siger Ø