Kampens pris

UDGIVELSESDATO 28-10-2016
FORFATTER Randi Faxøe Riisom
ISBN 9788771902792
FILSTØRRELSE 10,50 MB
FILNAVN Kampens pris.pdf
Defalske9ere.dk Kampens pris Image
Kampens pris -en familiekrønike er en fortsættelse af Deroute - en familiekrønike.2. verdenskrige raser. Kræsten er stadig i tysk fangenskab. Ingen hører fra ham, og tyskerne er lige i hælene på de to andre brødre. I Kærby ser de gamle kærbyboere spøgelser efter mordbranden, og på Lundegaard begås et mord. Iben og Tobias´ kamp om datteren, Rosanna, fortsætter. Ibens søster Asta nægter at give Rosanna fra sig og bagtaler Iben. Her skubber Asta til en vogn, der hælder, for på grund af tyskernes mørklægningskrav er danserestauranterne i København lukkede og alle musikere arbejdsløse, også Tobias og Iben. De bliver hjemløse og må ernære sig som gårdmusikanter. Alle otte søskende støtter derfor Asta for at Rosanna kan blive hos Asta på bedstefaderens gård. Men da broderen gifter sig og overtager gården derhjemme, bliver Asta og Rosanna hjemløse. Dermed er de ikke bedre stillede end Iben og Tobias. Så hvad nu?Uddrag af bogen'Nu bliver det altså sådan, Asta. Iben har ret til at vide, hvad der foregår. Du rejste bare med Rosanna uden at informere dem, og det går ikke, juridisk set. Det kan du vel godt selv indse, ikke. Nu giver du Rosanna det brev. I øvrigt er Iben kommet til den konklusion, at hun er for syg til at passe pigen. Men hun skal have lov til at besøge jer derovre på øen, hvis hun gerne vil. Vær nu fornuftig, Asta.'Asta sagde ingenting. Asker og Kræsten kiggede forbavset på Kurt. De havde vist ikke ventet, at Kurt ville tage Asta i skole. Men jeg vidste udmærket godt, at ændrede Iben mening, ville han ikke mere være på hendes side.Om forfatterenRandi Faxøe Riisom er født i 1938 i København, bor i Odense og er uddannet engelsk-tysk korrespondent og folkeskolelærer. Som pensionist startede hun på danskstudiet på Syddansk Universitet, hvor hun i 2012 blev mag.art. i dansk og latinamerikansk litteratur i genren fantasy.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kampens pris er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Randi Faxøe Riisom. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Randi Faxøe Riisom bog online og også downloade det gratis!

Kampens pris - E-bog - Randi Faxøe Riisom - Mofibo

Kampens pris - en familiekrønike er en fortsættelse af Deroute - en familiekrønike. 2. verdenskrige raser. Kræsten er stadig i tysk fangenskab. Ingen hører fra ham, og tyskerne er lige i hælene på de to andre brødre. I Kærby ser de gamle kærbyboere spøgelser efter mordbranden, og på Lundegaard begås et mord.

Kampens pris | Arnold Busck

Kampens pris - en familiekrønike er en fortsættelse af Deroute - en familiekrønike. 2. verdenskrige raser. Kræsten er stadig i tysk fangenskab. Ingen hører fra ham, og tyskerne er lige i hælene på de to andre brødre. I Kærby ser de gamle kærbyboere spøgelser efter mordbranden, og på Lundegaard begås et mord.

RELATEREDE BØGER

Den første gang
Den sidste rejse
Ib kan godt lide pølser
Modkørende
Reni
Ruth flytter ud
Bjergtaget 1 – Og de blev lokket
Vitello. 24 julehistorier Lyt&Læs
111 steder i Barcelona som du skal se
Da skyggen faldt
De magiske fodboldstøvler og andre historier
Ekshibitionisten
Skogen på andra sidan hyggena