For egen hånd

UDGIVELSESDATO 14-11-2019
FORFATTER Trine Juul Hansen
ISBN 9788726050820
FILSTØRRELSE 10,48 MB
FILNAVN For egen hånd.pdf
Defalske9ere.dk For egen hånd Image
Udadtil ser det ud, som om Anna har et godt liv. Hun har en dejlig kæreste, en masse gode veninder og klarer sig fint i skolen. Men Anna bærer på en tung hemmelighed. Hendes mor er alkoholiker, og det gør det rigtig hårdt at være derhjemme. Hun forsøger at klare det så godt, hun kan, men til sidst bliver det for meget for hende.Trine Juul Hansen er en dansk børnebogsforfatter. Hun har i årevis udgivet både letlæselige bøger for de yngste og spændende ungdomsbøger til teenagerne. Trine Juul Hansen står blandt andet bag serierne 'Freja', 'Dem fra sjette' og 'Nanna'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

For egen hånd er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Trine Juul Hansen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Trine Juul Hansen bog online og også downloade det gratis!

På egen hånd | Det Danske Spejderkorps

Oplev mere af verden med fantastiske rejser på egen hånd, og se frem til unikke ferieoplevelser der bare venter på dig. Læs mere om vores rejser på egen hånd

Oplev Vietnam på egen hånd med Stjernegaard Rejser

Jagt på egen hånd er en ganske særlig jagtoplevelse, som for de der dyrker den, er den ultimative jagtlige udfordring. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jagt på egen hånd er vanskeligt. Vi anbefaler den derfor også kun til meget erfarne jægere. Højdepunkter.

RELATEREDE BØGER

Duet 3, lærervejledning
Aftenland
Ønskebrønden
Gardasee
The Danish Nation
Peep show - Une nouvelle érotique
Amerikanske tænkere - William F. Buckley jr.
Kreakampen
Guyana Suriname, French Guiana
Seine Frau
Tysk besættelsespolitik i Danmark 1940-1945
Det ved vi om - Betydningen af kvalitet i dagtilbud