Hvis du var min

UDGIVELSESDATO 28-02-2019
FORFATTER Melanie Harlow
ISBN 9788702263725
FILSTØRRELSE 7,33 MB
FILNAVN Hvis du var min.pdf
Defalske9ere.dk Hvis du var min Image
Det var ikke meningen, at Theo MacLeod skulle være den eneste ene.Tall, dark and handsome passer mig perfekt, men det kæphøje grin, den bedrevidende attitude og det gigantiske ego? Nej tak. Jeg hyrede ham kun for en aften, så jeg ikke ville være nødt til at sidde alene ved singlebordet til et bryllup. Vi skulle bare lade som om.Det var ikke meningen, at han skulle kysse mig.Det var ikke meningen, at mit hjerte skulle banke så højt.Og det var ikke meningen, at vi skulle tilbringe natten sammen.En nat blev til en weekend, hvor vi var sneet inde, og ikke engang århundredets snestorm kunne slukke vores tiltrækning. Jeg kan ikke få nok – af ham, af hans smil og den måde, han får mig til at føle på.Vi er som nat og dag. Han elsker at tage chancer, og jeg befinder mig altid bedst på den sikre side. Han er hele tiden i bevægelse, på vej fra det ene sted til det andet, mens jeg drømmer om at slå mig ned. Han er er en opportunist med en tvivlsom fortid, og jeg er inkarnationen af den pæne pige.Men intet af det betyder noget, når jeg er i hans arme.Jeg ved, han ikke tror, han kan være det, jeg har brug for, men det kan han.Det kræver bare, at han bliver.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Hvis du var min-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Melanie Harlow. Med webstedet defalske9ere.dk læses Hvis du var min online nu så nemt!

Hvis du var min af Melanie Harlow | Bog & idé

Få Hvis du var min af Melanie Harlow som bog på dansk - 9788702263732 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

B-Boys-(Baby hvis du var min) - YouTube

Toeren til roste "Hvis bare du var min" fra 2018 følger stadig forlægget af Jenny Han med den kapriciøse hovedperson Lara Jean, som er en forfriskende blanding af det introverte og selvsikre, det adorkable og seriøse. Efter en lillesøster-lækage blev Lara Jeans hemmelige kærlighedsbreve sendt til fem af hendes ungdomsflammer, og pludselig måtte hun fingere et forhold med skolens ...

RELATEREDE BØGER

De seks
Det vågne menneske
Haulikolla asiat selviksi?
Peter Plys – Naturens sande farver
Villads fra Valby i 0.V
Horden
MagnaPrint sangbog
Fønikerne
Ridder Sven
Niels Lyhne
Johnny Cash - et liv
Änglabarn
Søster (kære) søster