Jagten

UDGIVELSESDATO 08-10-2019
FORFATTER Elle Kennedy
ISBN 9788702281194
FILSTØRRELSE 10,88 MB
FILNAVN Jagten.pdf
Defalske9ere.dk Jagten Image
Alle siger, at modsætninger mødes. Og de må have ret, for der er ingen logisk forklaring på, hvorfor Summer er så tiltrukket af Colin Fitzgerald. Hun plejer ikke at gå efter tatoverede, computerspilskodende, ishockeynørdede sportsidioter, som synes, hun er flyvsk og overfladisk. Hans snæversynede opfattelse af hende er det første, der taler ham imod. Og det hjælper ikke, at han er en af hendes brors bonkammerater.Og at hans bedste ven er forelsket i hende.Og at hun lige er flyttet ind hos dem.Og at de alle tre er roommates.Jagten er første, fritstående bind i serien Briar U, der er spinoff til den populære Off Campus-serie.Det betyder vel heller ingenting. Fitzy har gjort det klart, at han ikke er interesseret i hende, selvom gnisterne mellem dem truer med at brænde huset ned. Hun er dog ikke den slags pige, der jagter en mand, og hun har ikke tænkt sig at begynde nu. Hun har også nok at se til med sit nye studie, en klam underviser og en usikker fremtid. Så hvis hendes sexede, surmulende roommate bliver klogere og indser, hvad han går glip af?Så ved han, hvor han kan finde hende.Jagten er første, fritstående bind i serien Briar U, der er spinoff til den populære Off Campus-serie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Jagten blev skrevet den 08-10-2019 af forfatteren Elle Kennedy. Du kan læse bogen Jagten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Elle Kennedy.

Jagttegn pris | Tag jagttegnskurser i hele DK Tilmeld her

Thomas Bo Larsen, Actor: Jagten. Thomas Bo Larsen was born on November 27, 1963 in Gladsaxe, Denmark. He is an actor, known for The Hunt (2012), The Celebration (1998) and Bedrag (2016).

Jagttegn pris | Tag jagttegnskurser i hele DK Tilmeld her

The Hunt Official Trailer #1 (2013) - Mads Mikkelsen Movie HD - Duration: ... Mads Mikkelsen- Danish Jagten/The Hunt Interview - Duration: 4:21. mikkelsenchannel 69,831 views. 4:21.

RELATEREDE BØGER

Søde solstik
ABC
Det unge Rusland
Ledelse af kvalitet i pædagogisk praksis
Manden med de tre ansigter
Den mest dyrebare af alle pakker
Toy Story - På eventyr med Buzz Lightyear
Selskabsret
Troldemors tryllespejl
Vem dödade bambi
Egypt - Land of the pharaohs, odyssey guides
Mille og mormor
Skæbne-anekdoter
Nokas-ryöstö ja poliisimurha
Britt-Marie var her
Shared Responsibility
Ønske-ringen
Vredens børn
Elmer Baltazar (2) - Truslen fra Kragoria