Kolde hænder

UDGIVELSESDATO 29-07-2016
FORFATTER Jan Mehlum
ISBN 9788711639818
FILSTØRRELSE 5,47 MB
FILNAVN Kolde hænder.pdf
Defalske9ere.dk Kolde hænder Image
Jan Mehlum skildrer den ikke alt for succesrige provinsadvokat Svend Foyn, der opsøges på sit kontor af en mystisk tavs dreng. Kun få timer senere bliver drengen fundet død, påkørt af et tog. Den excentriske Foyn tror ikke på tilfældigheder og begynder egenhændigt at undersøge omstændighederne ved den unge Elvis Kristiansens død. Efterhånden sker der flere dødsfald blandt de, der har tilknytning til drengen, og jo mere Foyn efterforsker sagen, jo mere indviklet og dramatisk bliver den. I et stadigt accelererende tempo og med en stilsikker, lakonisk og humoristisk miljøskildring fra provinsbyen Tønsberg hvor Svend Foyn utrætteligt kæmper for at finde sandheden. Og den er ikke køn – nynazisme, pædofili og hård pornoindustri er nogle af de betændte emner, der lurer under den idylliske provinsoverflade.Jan Mehlum (f. 1945) er en norsk forfatter og forsker med baggrund i sociologi og markedsøkonomi. Jan Mehlum debuterede som skønlitterærforfatter i Norge i 1996 med romanen 'Gyldne tider'. Jan Mehlum er særlig kendt for sin kriminalserie om advokaten og fritidsdetektiven Svend Foyn. Jan Mehlum har vundet flere priser for sit forfatterskab, blandt andet Rivertonprinsen i 1998 og Vestfolds Litteraturpris i 2003.'...Mehlums sikre greb om stilen og konventionerne gør det til en fornøjelse at indtage den norske provins i selskab med Foyn'Kriminalserie om advokaten Svend Foyn fra den norske by Tønsberg og hans evner som detektiv.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kolde hænder er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jan Mehlum. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Jan Mehlum bog online og også downloade det gratis!

Antallet af chefer og administratorer boomer: Sygehusene ...

Hver fjerde kvinde - og et mindre antal mænd - oplever med jævne mellemrum, at fingrene bliver kolde og hvide. Det kan være svært at få varmen tilbage i fingrene, og når den endelig kommer tilbage, giver det en ubehagelig prikken, stikken og en rødlig farve i fingrene.

Har du kolde hænder og fødder? Så er der dårligt nyt ...

Hvis du oplever, at dine fingre og tæer undertiden bliver hvide og kolde, kan det være, du har Raynauds syndrom (eller Raynauds fænomen). Tilstanden er udbredt blandt i øvrigt raske mennesker, men forekommer også i en mere sjælden form, hvor den er knyttet til visse bindevævs- og ledsygdomme.

RELATEREDE BØGER

Freddy und die Monster #5: Der neue Wachmann
Lev i nuet - og få et bedre liv
New Homes, New Lives? Slum Upgrading, Consumption Dreams and Debt in Brazil
Borgen Unplugged #67 - Jorden er flad
Med Gud lever vi uden Gud
Rejsen til Månen
En af os dræber
Taxamordet
Bakken, noget om snakken - knæk nakken
Žaidimas su ponu X – erotinė literatūra
Överraskningar på fjället
Find dit hvorfor: En praktisk guide til at finde formålet for dig og dit team
Livet er et mirakel
Mia-tytön surma
Daucus Carota Mordet i Svaneke
Den gåtefulle kvinnen
Frygten
Hip hurra for de tre små mænd
9 forbrydelser
Positiv psykologi og styrkefokus