Groft sagt

UDGIVELSESDATO 01-12-2008
FORFATTER Lars Hedegaard
ISBN 9788792417015
FILSTØRRELSE 2,60 MB
FILNAVN Groft sagt.pdf
Defalske9ere.dk Groft sagt Image
I løbet af sine ti år som bidragyder til Berlingske Tidendes spalte »Groft sagt« lykkedes det Lars Hedegaard at fornærme alt, hvad Danmark har at byde på i retning af politisk korrekthed, multikulturel godhed, gudfrygtige kvinder og mænd samt høj moralføring.Enhver, der værdsætter effektiv satire, sarkasme og crazy komik, har nu mulighed for at anskaffe sig dette udvalg af det bedste, Lars Hedegaard skrev. Flere af bidragene fandt aldrig vej til avisens spalter og trykkes hermed for første gang.Fra forfatterens forord:»Gennem ti år - fra 1999 til 2008 - bidrog jeg næsten dagligt til Berlingske Tidendes rubrik »Groft sagt«, som jeg var med til at starte og udvikle. ... Vægten er lagt på de seneste år med enkelte tilbageblik på det tidlige 2000-tal. Det er et bevidst valg ud fra det synspunkt, at de seneste bidrag normalt vil omhandle begivenheder, der stadig står skarpt i læsernes erindring, idet jeg har villet undgå at bebyrde bogen med ledsagende forklaringer.«Lars Hedegaard er historiker, journalist og formand for Trykkefrihedsselskabet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Groft sagt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Hedegaard. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lars Hedegaard bog online og også downloade det gratis!

PDF ger Måltidet v a - groft sagt, go' mad

Dine data. Vi vil gerne registrere og opbevare personoplysninger om dine besøg på vores hjemmeside og om, hvordan du færdes her. Vi vil anvende dine data til analyseformål, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.

Groft sagt: Hvor er de voksne i partiet de Radikale ...

Hardware-test.dk er danmarks bedste hardware side, med aktuelle tests af det nyeste PC hardware, nyheder, forum, køb/salg og meget mere.

RELATEREDE BØGER

Nairobi & Rift Valley
Sex, kærlighed og en hjerne som er gået i stykker
Lyda i rummet
Bjørn og rådyr
Opklaringen
Vienna - Vienna Woods
Guldmagerens Slot
Opklaret
Vendepunkter
Mellem år og dag
Smølferne
Sygelig sødme